LyluahZouden we niet te veel moeten lijden om te weten en te voelen wat groot geluk en vrede is?

Je ziet het veel om je heen. Maar er worden geen verdere problemen veroorzaakt door onze Schepper. Vroeger maakten we misbruik van onze vrije keuze, onze vrije wil. Je kunt niet bedriegen, bedreigen, geld of eigendommen stelen of iemand vermoorden. We zijn zelf dit hele proces begonnen (geïnitieerd) door de verkeerde beslissingen te nemen. Daarom wordt deze wet ook wel de wet van oorzaak en gevolg (de wet van karma) genoemd. Er is echte (kosmische) rechtvaardigheid in het universum. Het heeft weinig zin om te weten wat er in het nabije of zeer verre verleden is gebeurd. Er zit als het ware een “deksel” bovenop. In feite is dit onze eigen bescherming. Alleen vanaf de andere kant van de vierde lichtsfeer (bewustzijn) kun je terugkijken op vorige levens. Uiteindelijk zul je bevrijd worden van aards (materieel) karma. Alleen dan is het echt nuttig om erop terug te kijken.

Het is te confronterend (en soms zelfs pijnlijk) voor ons op aarde. Dat kan een enorme impact hebben op hoe je contact maakt met mensen, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Liefde, geluk en harmonie ontwikkel je door in vele levens allerlei situaties te doorstaan ​​en te doorstaan. Het brengt vaak veel leed met zich mee. Het leven is zeker niet gemakkelijk. Maar alle levens worden van tevoren “gewogen”. Ik geloof niet in het leven dat ik niet kan ervaren. Maar het is heel moeilijk te begrijpen waarom sommige levens vol ellende zijn. Neem bijvoorbeeld een heel kort leven. Maar nogmaals, al het leven heeft een oorzaak en een bijbehorend gevolg. Dit geldt ook voor situaties waarin je het belang ervan (nog) niet beseft. Wees niet snel boos over iets dat je nog niet begrijpt. We moeten allemaal eerst evolueren. De achtergrond beter begrijpen en accepteren.

Het gevoel (liefde) dat je voor het eerst voelt nadat je iets hebt meegemaakt. Alle pittige ervaringen trekken ons emotioneel naar binnen. We krijgen niets gratis. De aarde is daarom zowel een leerschool als een plaats van emotionele en bewuste groei. Moeilijk karma (uitdaging) zet aan tot reflectie. Hoe meer ervaring je hebt, hoe meer gefocust en leuker je zult zijn als de zaken zijn opgelost. Zeker als je een houding van dankbaarheid hebt kunnen ontwikkelen.
Iedereen kan het anders zien. Ik denk dat het leven van iedereen erg nuttig is.

Maar een moeilijk en verdrietig leven wordt vaak gezien als een mislukt leven. Mensen zien veel dingen die te emotioneel gekleurd zijn. In plaats van alles emotioneel te bekijken, is het beter om er mentaal naar te kijken. Heb je ooit gedacht dat emoties ook snel kunnen veranderen?Dus wat je voor het eerst zag (of voelde) veranderde in de loop van de tijd op een bepaalde manier. Bekijk dit alstublieft een tijdje. Het leven heeft ook zoveel verschillende taken. Ons inzicht is nog te beperkt om duidelijke beslissingen te nemen over het leven (of het leven van een ander). Mijn advies is heel simpel. Maak iets van de dag (dit moment) voor jezelf. Je kunt er iets mee gaan doen en groeien in emotie en inzicht (diepgang). Mis het niet, stel het niet uit. Het is belangrijk om rustige momenten in je leven in te bouwen.

Allemaal ter wille van spiritueel (hoger) bewustzijn. Mensen die hierover “onwetend” zijn, hebben meestal andere zaken (zorgen) aan hun hoofd.
Ik denk dat iedereen op het juiste moment in zijn evolutie op zoek is naar specifieke, meer spirituele/spirituele informatie. Allemaal op het juiste moment. Dus op een bepaald moment in de ontwikkeling raak je ergens in geïnteresseerd. Er is inderdaad begeleiding in dit grote spirituele evolutieproces. Het heeft weinig zin om iemand te ‘pushen’, informatie af te dwingen of te snel dingen te laten doen. Gedwongen informatie betrekt zelden iemand. Ik moedig je aan om een ​​paar vragen te stellen en te kijken of iemand meer wil weten over deze spirituele informatie.

Uiteindelijk zal iedereen (al het leven) naar het Grotere Licht worden getrokken (de hogere rijken van de schepping). Weinig mensen denken voor zichzelf. Ik denk dat het moeilijker wordt als je weet waarom je bepaalde mensen in bepaalde (moeilijke) situaties moet aanspreken. Alles is “gepland”. Het heeft allemaal te maken met de wet van karma. Het is beter om dit nog niet te weten. We zijn mentaal niet volwassen genoeg om dat te weten. Daarom hebben we (nog steeds) een “cover”, om zo te zeggen. Het is natuurlijk logisch dat je meer wilt weten over de achtergrond van je eigen ik.

Maar we weten niet wat we willen (we zijn allemaal jonge studenten). We moeten allemaal door een spiritueel groeiproces gaan. En in dit proces rijzen allerlei begrijpelijke vragen. Maar maak je geen zorgen als je het antwoord niet krijgt tijdens het “studeren”. Als we volwassen genoeg zijn, zullen we vanzelf spirituele informatie ontvangen (het komt vanzelf voor je). Een spirituele gids kan zien waar we zijn door de ontwikkeling van onze aura chakra’s. In welk stadium van evolutie bevinden we ons? Alles wordt heel goed in de gaten gehouden. In feite zijn alle mensen verbonden door een grote aura (universele ziel).

We hebben weer een kans (keuze) gekregen om in te spelen op de huidige situatie. Wat wil je en wat geef je nog meer op? Je bent nu vrij. Actie vindt dan plaats vanuit de diepte. Puur en ongerept. Leuk om je weer te zien. Nu kun je laten zien wat je echt waard bent. Handel elke dag zo goed mogelijk en kijk niet te veel naar de resultaten.
Ik denk dat onze geest eigenlijk veel actiever en bewuster is dan we denken. Ik geloof dat onze geest een oneindig aantal dingen kan opnemen en opslaan. Het is eigenlijk een hoger (heilig) hulpmiddel dat we nog maar heel weinig bewust gebruiken. Onze ziel registreert alles (God) perfect. Maar het grote plaatje van iemands leven is belangrijker dan de details, tenzij de details ook belangrijk zijn. Mensen besteden een enorm deel van hun leven aan het transformeren van dergelijke gevoelens in tedere gevoelens voor anderen. Dit is een proces waar iedereen doorheen (moet) gaan. Het maakt deel uit van de menselijke evolutie op aarde (zelfs bij dieren). We zijn allemaal ontstaan ​​als zeer rauwe ‘edelstenen’ van vorige planeten (er zijn evoluerende planeten vóór de aarde en bewuste planeten na de aarde). In het begin erg primitief, en na vele levens krijg je langzaamaan meer emoties.

Een mens heeft nog veel kansen (levens) nodig om te groeien in emotie en inzicht. Kijk dus nooit neer op mensen. Ze verdienen respect en aanmoediging. Dit is een lang proces achter ieder van ons, op korte of lange termijn. van (geestelijke) ontwikkeling zijn nog steeds op aarde te vinden. Dit maakt deel uit van de evolutie van de aarde. Een persoon met veel haat betreedt een bewustzijnssfeer die wordt bewoond door ‘gelijken’. Na persoonlijke inzet kun je daarentegen iets hoger territorium verdienen. Paranormaal begaafden en zijn astrale gidsen van gene zijde zien zijn spirituele groei vanuit de menselijke aura (chakra’s). Dit is hoe we reizen/evolueren in de ruimte. Dit geldt voor alle mensen. mensen met veel haat kunnen na hun dood op aarde nog heel lang haat voelen. Maar op een dag zullen ze die gevoelens ook loslaten. Daarom is reïncarnatie zo belangrijk. We hebben kansen nodig om te blijven groeien.