Lyluah

Zigeuner kaarten

De zigeuner waarzegkaarten zijn een orakel ontstaan uit gewone speelkaarten rond de 16e eeuw ontbond een subset bestaande uit 36 kaarten met afbeeldingen die betrekking hebben op facetten van het dagelijkse leven. Het lezen van zigeunerkaarten wordt gebruikt om antwoorden te krijgen op vragen op allerlei gebied; antwoorden die moeten leiden tot meer inzicht in ons zelf om de wereld om ons heen. Kijk hier welke inzichten de zigeunerkaarten  jou kunnen geven.

Vele mensen ervaren een fascinatie voor de zigeunerkaarten omwille van hun gave om de toekomst  te voorspellen.Geen enkel volk ter wereld laat zijn intuïtieve vermogen zo sterk spreken zoals zigeuners.Ze hebben altijd een nomadische bestaan geleid en met behulp met paard en kar trokken ze Europa rond. Zigeuners kwamen aan de kost als magiers,manden makers,muzikanten, en als paardenhandelaars.Het was vooral de gave van de toekomst voorspellen en hun uiterste bekend maakte.

De oorsprong van de zigeuners zou oorspronkelijk in India gelegen zijn,maar zelf beweren ze dat ze ui Egypte ,van daar het engelse woord zigeuner gipsy. De zigeuners migreerde rond het jaartal 1000 uit Egypte en overspoelde west Europa,waar ze faam verworven hun toekomstvoorspellingen. De zigeunerkaarten;vele zijn gefascineerd door de kleurrijken kaarten.

De oorsprong van de zigeuners is niet helemaal duidelijk. In de 14e eeuw werden kaartspelers te hand genomen.De zigeunerkaarten voorspellen gebeurtenissen en ontmoetingen.Als je in staat bent om deze te lezen,heb je een extra toef in handen om jou leven in te richten en te voorzien.