LyluahRachida Kacimi (Medium Layla-ki)

Rachida Kacimi (Medium Layla-ki)

Onder de alias Layla-ki had ik het enorme genoegen om gedurende een opmerkelijke periode van 15 jaar samen te werken met paragnost Eddie& consulenten,paragnostenchat.nl,topparnosten
Tijdens mijn reis als Layla-ki heb ik het voorrecht gehad om mensen met verschillende achtergronden en lagen van de bevolking te mogen bijstaan, ongeacht leeftijd, economische status of cultureel erfgoed. Van het aanpakken van mentale hindernissen tot het oplossen van problemen met voorouderlijke geesten en zelfs het verdrijven van ongewenste entiteiten, mijn reputatie als genezer heeft zich wijd en zijd uitgebreid. Ongeacht de uitdaging, ik ben er geweest om een ​​helpende hand te bieden.

Gastenboek van layla-ki

a:
Ik wil Layla-ki graag bedanken voor het prettige gesprek en het waardevolle advies. De inzichtelijke analyses van Layla-ki hebben mijn eigen gevoelens bevestigd. Ik wacht met spanning op hun terugkeer en betuig nogmaals mijn oprechte dank!

K.:
Layla-ki zorgde voor een ongelooflijk prettige en inzichtelijke fotolezing, waarbij ze informatie onthulde die ze onmogelijk had kunnen weten. Het gesprek was heerlijk en ontzettend plezierig!

Anoniem:
Layla-ki, heel erg bedankt voor je uitstekende werk! Jij bent echt de beste! ❤️

S:
Ik kan Layla-ki van harte aanbevelen! Ik heb het volste vertrouwen in haar, vooral gezien het feit dat haar eerdere voorspelling precies zo uitkwam als ze had verwacht. Hartelijk dank voor deze inzichtelijke lezing!

d:Layla-ki Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.

Saq: Layla-ki Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen door mijn snelle ontwikkeling. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!

Onder de mantel van anonimiteit:
Layla-ki is absoluut ongelooflijk!

S:
Layla-ki is een uitstekende tussenpersoon! ;)

Samantha:
Layla-ki bezit een buitengewoon karakter en uitzonderlijke vaardigheden als medium.

Andrea:
Layla-ki is absoluut geweldig! Ik zoek al geruime tijd naar haar begeleiding en expertise. Ze beschikt niet alleen over uitzonderlijke vaardigheden op het gebied van tijdregistratie, maar biedt ook hulp van onschatbare waarde. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor alles, lieve Layla.

Anoniem:
Helaas heb ik tijdens ons recente gesprek de kans gemist om mijn dankbaarheid jegens u te uiten. Je bent echt geweldig, en ik wilde je hartelijk bedanken. Wees gerust, ik hou je op de hoogte zodra ik iets van hem hoor. Hartelijke groeten, S.

Nadia:
Topper

Inge:
Ik wil mijn oprechte dank uitspreken voor ons heerlijke gesprek! Layla-ki valt echt op als een opmerkelijk individu en wordt ten zeerste aanbevolen. Veel liefde sturen! XXX

A:
Hallo Layla Ki, ik moet zeggen dat je stem absoluut mooi en boeiend is. Het is echt jammer dat ons gesprek abrupt werd afgebroken vanwege een verbindingsprobleem. Het lijkt erop dat het specifiek een probleem is met mijn telefoon. U kunt er echter zeker van zijn dat ik in de nabije toekomst opnieuw contact met u zal opnemen. Groetjes! X
Andrea:
Er zijn inderdaad talloze voorspellingen uitgekomen, die een gevoel van opwinding en vervulling teweegbrengen! ? ?? ?❤

Onder de mantel van anonimiteit:
Ik had onlangs een gesprek met Layla Ki en was diep onder de indruk van haar onwankelbare vertrouwen in de juistheid van haar uitspraken. Ik raad haar ten zeerste aan. Bovendien is het vermeldenswaard dat ze over een uitzonderlijke typesnelheid beschikt.

malika:
Layla-ki beschikt over een opmerkelijke helderheid in haar voorspellingen, die allemaal accuraat zijn gebleken. Daarnaast staat ze bekend om haar aandachtige luistervaardigheid en oprechte advies, wat haar tot een werkelijk lieve en waardevolle dame maakt. Veel dank aan haar.

Sxxxx.:
We zijn een betekenisvolle dialoog aangegaan die voor nieuwe duidelijkheid heeft gezorgd. Ik betuig mijn dankbaarheid aan Layla Ki voor deze inzichtelijke uitwisseling en verzeker haar dat verdere communicatie ongetwijfeld zal volgen. Hartelijke groeten sturen. Xxx S.

Sandra:
Consequent duidelijkheid, snelheid en precisie. Een bron van vreugde en onwrikbare steun in moeilijke tijden.

N:
Hey Layla, ik moet zeggen dat het geweldig was om met je te praten. Het is alsof er een last van mijn schouders is gevallen. Jouw voorspellingen geven mij zoveel vertrouwen. Als ze waar blijken te zijn, zal ik zeker nog een recensie achterlaten. Ik stuur je veel liefde! X

A.:
Layla-ki, oh wat is ze geweldig! Elke dag zoek ik uw begeleiding, en u geeft altijd een kalm en consistent antwoord. Elk woord dat ze uitspreekt bevat waarheid en manifesteert zich in de realiteit! Jij bent mijn redder, degene die mij kent als het individu dat geplaagd wordt door angsten die beginnen met de letter P.

Andrea:
Layla-ki’s nauwkeurige voorspellingen blijven zich manifesteren, wat haar capaciteiten verder bevestigt. ❤

S15-11-2020:
Layla-ki, een vrouw van oprechte vriendelijkheid en warmte, beschikt over een scherp besef van haar omgeving. Ze maakt geen onnodige uitweidingen en ondersteunt je in plaats daarvan met haar niet aflatende steun. Dankbaarheid is verschuldigd aan Layla Ki voor haar onschatbare aanwezigheid. Zonder enige twijfel verdient u werkelijk waardering. xxx

LK:
Layla-ki is werkelijk opmerkelijk, al komt haar talent misschien niet tot uiting in het beperkte aantal recensies. Niettemin blijft ze indruk maken, en ik moedig haar aan om door te gaan met haar uitzonderlijke werk.

S:
Layla-ki, je bent echt uitzonderlijk! Uw wijsheid en onwankelbaar geduld worden zeer gewaardeerd. Ik stuur je veel liefde en dankbaarheid! XXX

Isabelle:
Tijdens ons gesprek toonde Layla-ki een opmerkelijke helderheid in haar antwoorden. Ze benaderde elke vraag nauwgezet en nam de tijd om de details te onderzoeken voordat ze haar eerlijke standpunt naar voren bracht. Ik raad ten zeerste aan om met deze goedhartige persoon in contact te komen. Haar vaardigheid is werkelijk lovenswaardig. Bedankt, Layla-ki, voor je waardevolle inbreng. Ik wacht geduldig verdere updates van u af.

Valentine, een naam die gevoelens van liefde en genegenheid oproept.
Ik betuig mijn dankbaarheid aan jou, lieve Layla-ki. Je scherpe observatievermogen heeft mij met ontzag achtergelaten; Ik hoefde nauwelijks iets te vragen. Jouw inzichten hebben mij veel voldoening gegeven. Moge u een heerlijke avond hebben. XXX

dorontina:
Layla-ki, je aanvankelijke inschatting was onjuist. Ik had het gevoel dat het maar een week zou duren, en het bleek dat ik gelijk had. Het duurde echter zes dagen voordat je dit besefte. Nogal verrassend, nietwaar? (Soms worden recensies niet geplaatst, maar ik waardeer je hulp nogmaals.)

Anoniem:
Layla-ki schittert hier echt als een kampioen ❤…. ze beschikt over een uitzonderlijk vermogen om dingen met de grootst mogelijke nauwkeurigheid waar te nemen en uitgebreide en oprechte inzichten te verschaffen. Ik ondersteun haar van harte bij iedereen!!! Ik ben enorm dankbaar voor de begeleiding die ze bood met betrekking tot mijn zielsverwant! XXX

Sxxxx:
Layla-ki schonk mij, met haar mooie en heldere perspectief, een werkelijk opmerkelijk inzicht. Topper, ik betuig mijn oprechte dankbaarheid voor alles wat je hebt gedaan! xxx

L:
Layla-ki is absoluut geweldig! Haar visie is ongelooflijk scherpzinnig.

Frequente beschermheer:
De onfeilbare nauwkeurigheid van Layla-ki is een constante bron van verbazing geweest, omdat ik herhaaldelijk met identieke vragen naar je toe kom en toch altijd nalaat je inzichtelijke antwoorden te geven – echt een schat!

S:
Layla-ki, je tweede voorspelling binnen een week bleek opmerkelijk accuraat te zijn, waardoor ik onder de indruk was. Ik wil graag zo snel mogelijk opnieuw contact met u opnemen. Hartelijke groeten, S.

k:
Hallo mijn geliefde Layla-ki, je hebt het drie dagen lang nauwkeurig geobserveerd! Laten we nu verder gaan met de rest. Ontzettend bedankt.

M:
Layla-ki bloeit, hoewel mijn internetverbinding zich vreemd gedroeg. Ik hoop op nog een heerlijk consult met deze goedhartige dame! Jouw vaardigheden zijn echt uitzonderlijk! Bedankt en tot we elkaar weer ontmoeten! Hartelijke groeten, Sam

 

Veel liefst

Rachida Kacimi

 

Sluit je elke zaterdag bij ons aan om in contact te komen met Rachida Kacimi en al je levensvragen beantwoord te krijgen. Van 15.00 uur tot 16.30 uur Nederlandse tijd of 11.00 uur tot 12.30 uur Surinaamse tijd staat zij voor u klaar.

ook via f live te zien