LyluahOver mij

 

Hallo lief mens.

Als u problemen of vragen heeft die inzicht vereisen, helpen we u graag verder. Mijn Helderziende, Surinaamse Zigeunerkaarten in combinatie met Tarotkaarten, Astrologie en de Pendel kunnen je duidelijker vertellen over het verleden, het heden en de nabije toekomst. U kunt ons ook een foto sturen van uzelf of iemand met een vraag.

Natuurlijk ben ik er ook als je het allemaal niet kan overzienen een luisterend oor nodig hebt. Ik kan je het mijn energie en stem wat meer balans brengen.voor een numerologie mag u mij ook bellen!

Mijn naam is Rachida Kacimi; uw vertrouwelijke kaartlegster, astroloog, en helderziende. Voornoemde is reeds meer dan 20 jaren mijn vak, waar ik praktisch mensen die op den duur mijn vaste cliënten zijn geworden heb geholpen met hun meervoudige en complexe langdurige problemen. Ik ben tevens maker van de Surinaamse zigeuner waarzegkaarten. Mijn cliëntenbestand beslaat vooralsnog voornamelijk uit geïnteresseerden in Europa en Suriname. Uiteraard lever ik graag wereldwijd mijn diensten voor mensen die daar behoefte aan hebben

 

Op het moment dat ik op de aarde landde, stond ik met één voet op de grond en met de andere naar de hemel gericht. Ik was vier jaar oud toen de maatschappij besloot dat ik naar een speciale school moest.

 

Ik had het moeilijk om naar school te gaan, inclusief logopedie. Mensen vroegen zich af waarom ik afwezig was. Ik was 12 jaar oud toen ik werd gezegend met een geestelijke gave uit de hemel.
Al sinds ik een kind was, wist ik dat ik meer voelde dan anderen. Maar in de jaren ’80 wisten ze niet veel over New Age-kinderen. Ik krijg te veel berichten en weet niet wat ik ermee moet doen. Maar toen ik opgroeide, werd ik erg goed in het helpen van zeer gevoelige kinderen.

Na het volgen van verschillende opleidingen. Om mensen te helpen in de goede richting doe ik al weer 20 jaar. Heb ook gewerkt in de ouderenzorg, gehandicapte, nieuwetijdskinderen, hoogevoeligekinderen om ze te begeleiden. Ben veel actief voor kansarme kinderen in Marokko en Suriname.

Tot zover een blik op wie ik ben …ik hoop je gauw te horen