Lyluah

Over mij

Hallo lief mens,

Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je wat inzichten nodig hebt dan help ik graag. Middels mijn heldervoelen, zigeunerkaarten in combinatie met tarot kaarten, astrologie en pendel kan ik je meer duidelijkheid geven over het verleden,heden en de nabije toekomst. Ook kun je mij een foto sturen van je zelf of de persoon waar je een vraag over hebt.

Natuurlijk ben ik er ook als je het allemaal niet kan overzienen een luisterend oor nodig hebt. Ik kan je het mijn energie en stem wat meer balans brengen.voor een numerologie mag u mij ook bellen!

Het ogenblik dat ik op de aarde kwam was ik niet geaard, ik stond met 1 been op aarde en met het andere been stond ik in de hemel. Het duurde tot mijn vierde jaar, daarna bedacht de maatschappij dat ik naar een speciaal onderwijs moest.
School heb ik moeilijk doorlopen, met onder andere logopedisten. Men vroeg zich af waarom ik zo afwezig was. Pas op mijn twaalfde kwam er uit dat ik paranormaal begaaft ben.

Ik wist al in mijn kinderjaren dat ik meer aanvoelde dan anderen. Maar in de jaren 80 wisten ze nog niet zoveel van nieuwe tijds kinderen.  Je krijgt zoveel boodschappen door en je weet je geen raad mee wat je er mee moet doen. Maar toen ik volwassen was daardoor kon ik heel goed hooggevoelige kinderen helpen.

Na het volgen van verschillende opleidingen. Om mensen te helpen in de goede richting doe ik al weer 20 jaar. Heb ook gewerkt in de ouderenzorg, gehandicapte, nieuwetijdskinderen, hoogevoeligekinderen om ze te begeleiden. Ben veel actief voor kansarme kinderen in Marokko en Suriname.

Tot zover een blik op wie ik ben …ik hoop je gauw te horen