LyluahSranang Tarot

Sranang Tarot

Sranang Tarot is een deck van 78 kaarten. Het lijkt zo het casual kaartspel dat we allemaal kennen. Neerzetten van Tarotkaarten kunnen gezien worden als een manier van gebruiken Pictogramkaarten om alle aspecten van uw dagelijks leven beter te begrijpen in je in je leven. Als je de Tarot beter wilt begrijpen, kunt je deze op de volgende manieren gebruiken: liefde, werk, geweten, zelfontplooiing met Sranang tarot. Kaarten word je geleid door je gids (wintys)

Wat kun je met tarotkaarten? Bij het lezen van tarotkaarten:

· Het bevestigt je vraag,

· Twijfels over specifieke vragen,

· Je informatie ontvangt over je vraag of aan anderen,

· Je begrijpt jezelf en de mensen om je heen beter,

· Je profiteert van het advies van de gids (wintys)

· Je krijgt andere informatie,

· Je krijgt andere informatie bij het nemen van beslissingen.

Structuur van het Tarotspel

De 78 kaarten van de Tarot zijn opgebouwd uit de 56 Kleine Arcana Tarotkaarten en 22 Grote Arcana Tarotkaarten. Het woord arcana Afgeleid van het Latijn, wat mysterie betekent, locatie van de Grote Arcana Ontgrendeling van het grote mysterie, legt de kleine Arcana onthult meer details.

 

GROTE ARCANA

Er zijn 22 grote arcana-kaarten in de Tarot. Arcana wordt door de meeste mensen gezien als het symbool ervan verschillende levensfasen van een persoon op aarde: jouw geboorte tot het moment van je overlijden.

Waarom heb ik de Sranang Tarot ontworpen?

Mijn naam is Rachida Kacimi; jouw geheime kaartlezers, astrologen en paranormaal begaafd. Omdat ik aantal keren in Suriname bent geweest heb ik waargenomen dat er vele culturen zijn. sommige rassen worden dan opnieuw gemixt Als jij bijvoorbeeld donkere ouders hebt kun jij er licht kleurig den aarde komen alles heeft met je voorgeslacht te maken .Heb zowel ,Winti s pray heb bijgestaan , ik zelf vond dat ik een keer naar een lukuman moest gaan .Dat was een hele ervaring de geest praat vaak ter taal toen hij nog ter leven was Door de slavernij kwamen er aantal naar voorgeslacht geesten (kabra s)Ik zelf vond het erg in interessant, heb ondervonden dat er meer tussen hemel en aarde bestaat. kom ik zelf van een lichtkleurige creoolse vader van Marokkaanse afkomst en Nederlandse moeder haar voorouders van Javaanse afkomst daarom ben ik lichtkleurig maar van binnen voel ik me erg verbonden met me roots waar nodig is zal ik mensen altijd helpen op geestelijk gebied maar soms doe ik het ook op geld gebied. Suriname vind ik persoonlijk het een heel mooi land is en het een mooi cultuur heeft,
laat ik het cultuur en de gewoontes en de mooie kleuren in de kaarten weer terugkomen. Daarom heb ik deze kaarten gemaakt. Tegenwoordig leven we allemaal samen wat voor kleur we hebben of wat voor afkomst we hebben. Culturen en rassen vermengen zich weer waar we daardoor hele mooie mensen op de wereld krijgen Persoonlijk vond ik dat er een tarotkaart moest komen die goed is voor ons allemaal. Wat voor kleur je ook hebt of wat voor afkomst je ook bent. Het gaat vele generaties terug waarom we de problemen hebben in het leven waarom val ik toch steeds op dezelfde type, waarom heeft mijn partner toch steeds de problemen het weglopen, de problemen niet aan durven of vluchten naar de ouders of steeds naar een andere man of vrouw, maar alles komt van een stukje verleden uit onze jeugd want als je volwassen bent moet je dat herbeleven maar is ook een stukje van onze voorouders en die karma dragen we met ons mee.

Bovenstaande was meer dan 20 jaar van mijn carrière, waar ik praktisch ben die mijn vaste klanten zijn geworden werd hulp bij hen complex en langdurig problemen. Ik ben ook de Sranang Tarot maker. momenteel bezet door klanten voornamelijk geïnteresseerden in Europa en Suriname. Natuurlijk hou ik van bezorgen wereldwijd mijn dienst aan mensen heb dit nodig om specifieke vaardigheden te leren. Mijn overleden echtgenoot Remie Bart uit Suriname en mijn dochter, Lindsay, Kacimi garandeer mijn liefde voor Surinaamse en Surinaamse cultuur is aanzienlijk toegenomen. mijn dank en Waardering is terug te vinden in Kleurrijke kaarten met een vleugje Surinaams Hebben. Dag van de Culturele Geschiedenis Sranang Tarotkaarten gebruiken.

Voor zover

Veel liefst

Rachida Kacimi