LyluahOver Lyluah.sr

 

 

Ik geef je 24/7 vertrouwd deskundig advies voor al uw vragen.

Je kunt niet alleen maar consulten bij mij nemen door,

Naast het geven van advies, mijn dochter, Lindsay, is een onvervangbare aanwezigheid geweest   van haar vader afkomstig uit Suriname , heeft  mijn liefde voor Suriname en de Afro-Surinaamse cultuur enorm vergroot. Mijn herkenning en waardering vind je terug te vinden in de kleurrijke kaarten met Surinaamse tint hebben. De cultuur geschieden van de cultuur gaat terug tot de 16e eeuw. Met gebruikmaking van de Surinaamse Zigeuner waarzeg kaarten kun jij gewichtige feiten, voorvallen, samenkomsten

Feedback van mijn klanten en adviseurs is erg belangrijk voor mij. Dit is een belangrijke bijdrage om de dienstverlening verder te verbeteren. Het stelt me ​​ook in staat om te blijven innoveren!

De waarzeggerijkaarten van de Surinaamse zigeuner te lezen, beschik je in feite over verfijnde magie en kun je door instructies terugbrengen. Geef je leven meer structuur, betere ondersteuning, zowel comfort als uitdaging. obstakels blokkeren. Deze afbeeldingen bevatten alle kennis over je verleden, heden en toekomst en de mensen om je heen. Eeuwenlang hebben gidsen met de kracht van vele elementen uit verschillende werelden jouw leven kunnen vastleggen.