LyluahWat kun je doen met tarotkaarten?

Wat kan je met tarotkaarten doen

Wat kun je doen met tarotkaarten?

Met een ingewikkeld kaartspel en het opleggen van de kaarten die dienen als uitgangspunt om te laten zien, is tarot een kaartspel dat kan worden geïnterpreteerd als een middel dat verlichting geeft in verband met je leven. Voor informatie over liefdeszaken of werkgerelateerde vragen kun je gebruik maken van kaarten, en ook voor zaken die met bewustzijn te maken hebben, kan je ontwikkeling deze kaarten gebruiken.

Soms wordt aangenomen dat de tarotkaarten een methode zijn om de toekomst te voorspellen, wat niet de waarheid is. De toekomst is onzeker en verandert voortdurend; daarom is de tijd zelf niet voorspelbaar of stationair. Bovendien veranderen mensen ook, dus het is simpelweg niet haalbaar om te voorspellen hoe de toekomst eruit zal zien. Uiteindelijk heb je zelf de controle over de manier waarop je leeft en de zaken aanpakt. Tarotkaarten kunnen echter begeleiding bieden bij specifieke situaties waarin men duidelijkheid nodig heeft. Het is een hulpprogramma en niet iets dat noodzakelijkerwijs gedurende uw hele leven van toepassing is. Beschouw het als de Dagboodschap die je kunt gebruiken op basis van hoe u zich voelt in relatie tot waar u op dit moment mee te maken heeft.

De kaarten in het dagelijks leven

De kaarten zijn voor veel mensen het favoriete voorwerp bij het dagelijks trekken van een tarotkaart. Dit doet je door een tijdstip van de dag te kiezen waarop u de trekking wilt uitvoeren en je daar dagelijks aan te houden. Voor degenen die deze methode gebruiken, gaan ze als volgt te werk:

Focus op de vraag of de huidige situatie; Eenmaal voorbereid, selecteer je de kaart waarmee je resoneert; U bent vrij om te interpreteren wat u op de kaart ziet, aangezien deze enige leidraad kan bieden.

Een gemakkelijke en eenvoudige manier om Tarot te gaan gebruiken, is door een dagelijkse kaart te trekken; U hoeft dus slechts de betekenis van één kaart te interpreteren.

Tarot als Beginpunt

Misschien voel je je behoorlijk ontmoedigd over hoe je met tarot moet beginnen! Er zijn veel kaarten en alle betekenissen… Maar laat dat je niet ontmoedigen! Je kunt zelf veel leren, vooral als het gaat om het gebruik van tarot- en orakelkaarten. Voorkennis over alle kaarten is niet nodig voordat je erin duikt. Deze blog schetst de eerste drie stappen om ervoor te zorgen dat je op de goede weg begint met tarot van tarotist Rachida Kacimi

Misschien wil je meer magie en spiritualisme in je leven brengen? Beginnen met tarot zou een geweldig plan zijn. Het gebruik van kaarten in het middelpunt stelt je in staat om in het middelpunt van je leven te staan. Door inzicht te krijgen in je huidige leven, kunt u uw toekomst veranderen. Onthul uw wijsheid door keuzes te maken die goed zijn en die diepste intentie te verwezenlijken. Als je toevallig naar de kaarten van de tarot kijkt, zie je een bepaald aspect van jezelf en van je leven. En door elk consult met de tarotlezer krijg je inzicht in jezelf en de dingen die je op dat moment moet ervaren, wat vervolgens wordt weerspiegeld in de kaarten die je hebt uitgekozen.

Wat kan je met tarotkaarten doen?

Verandering in Tarotpraktijken

De kunst van het kaarttekenen is de afgelopen decennia veranderd. In het verleden lag de nadruk op het voorspellen van wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren, maar nu wordt de meeste moeite gestoken in het in contact komen met je intuïtie en deze aanzetten, het ondersteunen van je spirituele leven, het blootleggen van je wijsheid en het ervaren van een diepere verbinding. tussen jou als individu in dit uitgestrekte universum.

Beginnen met tarot

Beginnen met tarot is eigenlijk vrij eenvoudig als je de weg kent. Deze drie eerste stappen zullen je tarotreis op het goede spoor brengen.

3 tips om te beginnen met Tarot:

  1. Zelfvertrouwen.

Bij het lezen is het moment dat je in de rol van tarotlezer stapt ook het moment waarop je alle twijfels over jezelf opzij zet. Een tarotlezing is een tijd voor verbinding met je innerlijke zelf en geen maatstaf voor hoe goed of slecht je bent in het interpreteren van kaarten. Heb vertrouwen in je vermogen om tarotkaarten te lezen. Behandel de tarot als jouw medium om verbinding te maken met spirituele boodschappen en goddelijke inzichten die je kunnen helpen bij het verkrijgen van duidelijkheid op je levenspad.

  1. Voorbereiding van de kaarten.

Als je gebruik maakt van een pakket nieuwe kaarten, staan ​​deze al in een specifieke volgorde. Het is verplicht om uw kaarten te schudden voordat u ze in de juiste volgorde kunt leggen. Neem de kaarten willekeurig in groepen, die vervolgens op tafel liggen en weer slechts één groep vormen. Herhaal deze bewegingen meerdere keren. Eindelijk zijn al je kaarten nu goed gecodeerd.

  1. Verbinding maken met de kaarten.

Het is niet raadzaam om je kaarten neer te leggen en ze met je handen te wassen, omdat dit de kaarten binnen korte tijd kan verpesten. In een dergelijke situatie kunnen de kaarten aan elkaar blijven plakken. Veeg de kaarten lichtjes af met een stof of doek, alsof u ze poetst. Een perfecte kans voor inspectie en connectiviteit van elke kaart in een nieuw kaartspel!

Het Trekken van Tarotkaarten

Haal de kaarten eruit en houd je hand omhoog zodat je over de voorkant van de kaarten zweeft. Let op de energieoverdracht tussen je hand en de kaarten, die heen en weer door de lucht stroomt. Laat dit gevoel binnensijpelen totdat het een luchtbel kan vormen, en kies nu je kaarten.

Het trekken van de kaarten kent geen enkele verkeerde manier. Het kunnen er te veel zijn, of het kunnen er te weinig zijn, of je kunt een kaart laten vallen, maar dat maakt niet eens uit. Het allerbelangrijkste is je intentie en de connectie met de kaarten.

Wil je graag meer informatie neem dan een kijkje op mijn YouTube kanaal @rachidakacimi maar wil je een consult kun je me bellen op 09091113777