LyluahWat is Helderziendheid?

Wat is helderziendheid?

Iedereen heeft een zekere mate van psychologisch potentieel.

Als we iemand helderziend noemen, hebben we het over helderziendheid. Dit is een zeer brede term, maar helderziend talent betekent ongetwijfeld het verleden, de toekomst, enz. kunnen voorspellen.

Voorspel de toekomst met helderziendheid?
Want als helderzienden de toekomst kunnen voorspellen, krijgen ze beelden die duidelijk te onderscheiden zijn van fantasieën en fantasieën. De beeldtaal kan ook worden ervaren als een visioen van de sfeer. U kunt ook luisteren naar gesproken berichten en belangrijke informatie. We kunnen zeggen dat er naar de toekomst wordt geluisterd. Psychische perceptie kan niet alleen in de nabije toekomst relevant zijn, maar ook in de verre toekomst.

Wat kan een helderziende voorzien en voorspellen?

Een helderziende ziet met zijn “innerlijke oog” wat anderen niet kunnen zien. Soms zijn dit vage, snel bewegende manifestaties zoals sferen, sferen, lichtpuntjes etc. Andere mogelijke lichtverschijnselen zijn lichtkolommen, röntgenlicht van röntgenstralen, gloeiende smogspiralen en lichtsluiers. Een meer abstracte perceptie kan bestaan ​​uit allerlei lijnen en geometrische vormen. Wanneer je afstemt op de astrale wereld, zie je geesten, gidsen, engelen of wezens uit andere werelden. Als u scherpstelt op specifieke objecten, worden afbeeldingen weergegeven die betrekking hebben op die objecten (bijvoorbeeld een overleden persoon die dat object vaak heeft gebruikt). Om een ​​symbool te interpreteren, moet een paranormaal begaafde onderscheid kunnen maken tussen de algehele vorm van het symbool en wat het voor een bepaalde persoon betekent. Naast zijn vermogen om in de toekomst te kijken, heeft hij soms de gave van “röntgenzicht”, waardoor hij in het lichaam kan kijken en ziekten kan opsporen. Je kunt ook veel zeggen over de kleur van Hij is ook een goede observator en let altijd op belangrijke details. Op deze manier zal hij gezichtsuitdrukkingen gemakkelijk kunnen interpreteren. In sommige speciale gevallen zien we natuurlijk ruimtewezens geassocieerd met het paranormale bewustzijn van UFO’s.

Is helderziendheid waar?

Door het wetenschappelijk bewezen feit dat alles energie is, afgezien van het stoffelijk zichtbare voor een moment, is de helderziende niet de stoffelijk zichtbare energie, maar de onzichtbare energie. Deze energieën kunnen bijvoorbeeld ontstaan ​​uit emoties, verlangens en verlangens. Aangezien we te maken hebben met iets dat geen deel uitmaakt van de bekende ervaringswereld, is de verdenking van paranormaal begaafden heel begrijpelijk. Dit bewijst. In veel culturen zijn paranormaal begaafden acceptabeler,zoals Surinamen en het is veel acceptabeler om hen te raadplegen. Het bestaan ​​ervan is altijd aanwezig en zo heeft iedereen zijn kwaliteiten. Dus als je een helderziende raadpleegt, is het een goed idee om zoveel mogelijk te doen om te zien of de helderziende betrouwbaar is en om zelf te zien hoe groot zijn/haar talenten zijn.

 

afbeeldingen leren voelen ?

Helderziendheid vereist een solide basis om te functioneren. Dit fundament is als het fundament van een huis . De enige manier om dit te doen is door fouten te maken en deze liefdevol te accepteren. Je kunt oefenen met foto’s en foto’s van vreemden. Neem de tijd om naar een van deze afbeeldingen te kijken en begin een verhaal te vertellen op basis van wat er in je opkomt. Kijk niet met je ogen, kijk met je innerlijke zintuigen. Later ontdekken we dat fantasie en echte informatie met elkaar verweven zijn. Waar het om gaat, is wat je intuïtief waarneemt. Hoe meer je oefent, hoe beter je resultaten zullen zijn. Vraag je vrienden wat goed en fout is en bekijk de resultaten. Naarmate de tijd verstrijkt en uw zelfvertrouwen groeit.

is helderziendheid echt? Helderziendheid is energie die onzichtbaar is, niet zichtbaar, want het is wetenschappelijk bewezen dat alles wat fysiek even niet zichtbaar is energie is. Deze energieën kunnen bijvoorbeeld ontstaan ​​uit emoties, verlangens en verlangens. Aangezien we te maken hebben met iets dat geen deel uitmaakt van de bekende ervaringswereld, is de psychische verdenking heel begrijpelijk. In veel culturen zijn paranormaal begaafden acceptabeler. Bijv Suriname, is het is veel acceptabeler om ze te raadplegen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, omdat hun aangeboren gaves per persoon verschillen . De een kan in trance heel veel vertellen , de ander maakt gebruik van andere methode en hulpmiddelen  bijv kaarten, een spiegel , maar ook een glas water of een pendel.