LyluahWat gebeurt er als er een vlinder op je pad komt

Wat gebeurt er als er een vlinder op je pad komt

Transformatie wordt gesymboliseerd door de vlinder. Om dit magnifieke wezen in verschillende kleuren en maten te laten vliegen, moet het een langdurig proces ondergaan. Dit proces begint bij de kleine rups, die zoveel mogelijk groen opeet. Het volgende stadium is dat van de volwassen rups, die qua uiterlijk enorm kan variëren, variërend van doffe tot verbluffend mooie kleuren.


De rups ondergaat een transformatieproces dat alleen hij kan voelen, waardoor hij zich nestelt in een cocon. Deze cocon dient als locatie voor een ingewikkelde metamorfose. Uiteindelijk neemt de nieuw ontdekte vorm in de cocon het moment waar waarop het tijd is om tevoorschijn te komen. Het breekt uit zijn cocon, ontvouwt zijn vleugels en vliegt als een nieuw wezen, onaangetast door zijn vorige vorm.

De transformatie van een nederige rups naar een sierlijke vlinder.

De menselijke ervaring volgt een vergelijkbaar traject. Bij de geboorte lijkt onze geest op een lege harde schijf die bijna twintig jaar lang als een spons fungeert en informatie absorbeert. Deze periode dient als basis voor onze toekomstige inspanningen, met als hoogtepunt onze eerste baan en huis. Doorgaans heeft men op dit punt een rijbewijs behaald en kan zelfs een voertuig bezitten.

Als rups heb je het vermogen om je alleen te verplaatsen en minder afhankelijk te worden van anderen. Als volwassene is het jouw verantwoordelijkheid om iets unieks en moois te creëren vanuit je hervonden vrijheid. Je ervaringen uit het verleden hebben je opgezadeld met bagage, waardoor je alledaags bent geworden en opgaat in de massa door dezelfde saaie kleuren te dragen. Je gaat uitdagend werk liever uit de weg, maar kiest voor stabiliteit. Hoewel er niets mis is met deze mentaliteit, geeft het wel een gevoel van voorspelbaarheid en stabiliteit.

Erken je eigen identiteit.

als je toevallig een kat ziet die vastzit in een boom, vertrouwt hij mensen misschien niet en laat hij slechts een select aantal vrienden toe in zijn directe omgeving. Je garderobe heeft de neiging om ingetogen te zijn met af en toe spatten van levendige kleuren. Je hebt de neiging om besluiteloos te zijn, omdat je het liefst alle informatie vooraf hebt. Je overweegt of een beslissing de juiste is en of een bepaalde baan bij je persoonlijkheid past. Het kan echter ook zijn dat je openstaat voor onconventionele ideeën en denkt dat geel en paars perfect bij elkaar passen.

Je acties zijn net zo levendig als de kleurrijke kleding die je draagt. Als je van de ene baan naar de andere gaat, moet je nog een plek vinden om je eigen te noemen. Jij bent het leven van het feest, zet de toon voor iedereen om te volgen en geniet ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Je liefde voor aandacht kent geen grenzen, ongeacht de bron.

Herken je jezelf ergens in? Weet, lieverds, dat iedereen zo goed is als hij of zij. Kijk niet naar de rupsen in gele en paarse kleding, vind het niet vreemd, vreemd. Misschien heb je het gevoel dat je eigenlijk liever geel en paars hebt omdat je leven dan een stuk minder saai is. Jaloezie helpt niet, net zomin als anders handelen dan jij.
doe een stap terug

Iedereen heeft minstens één keer om te stoppen. In tegenstelling tot een rups die maar één keer in een vlinder kan veranderen, heeft de mens meerdere transformatiemomenten. Als je ziel denkt dat je echt te ver bent gegaan, te ver van wie je werkelijk bent, zal het actie ondernemen. Het kan een verloren baan zijn, een ongeluk, een ziekte, een relatie die niet werkte voor jou, maar je droeg een roze bril en stopte strikt.

Op de een of andere manier creëert je wereld een soort pauze die je tot razernij drijft. Dan is het aan jou om dit moment als een groeimoment te zien. Als mens kunnen de emoties die in je opkomen variëren, waaronder woede, verdriet, wantrouwen, pijn en misschien angst. Voor velen van jullie zegt je geest: waarom overkomt mij dit weer?

een nieuwe weg inslaan

Dit is een teken dat je de andere kant op moet. In je huidige gedrag volg je niet je roeping, je vervult je doel in het leven, en dat is wat het universum wil dat je slaagt. Ook al maak je de definitieve keuze, het is altijd jouw keuze. Als er iets met je gebeurt, beschouw het dan als een time-out, wat er ook gebeurt. Tijd om in jezelf te cocoonen en te onderzoeken waar je kunt verbeteren. Sterker nog, diep van binnen heb je altijd al iets anders gewild.

Onderzoek wat je kunt leren van de situatie waarin u zich bevindt en mogelijk nog moet omgaan met pijn en verdriet of verlies. Het is te gemakkelijk om over dingen in je rugzak heen te stappen omdat je er soms uit zelfbehoud niet te lang over na wilt denken of, als het je jeugd betreft, gewoon niet kunt stoppen.

Deze gebeurtenissen hebben allemaal invloed op hoe je groeit als rups en de keuzes die je maakt. Het is alsof de tijd is aangebroken dat een rups zijn cocon moet ontrafelen.

doe het

Zo beleef je ook dit soort momenten in je leven. Dat moment waarop je je realiseert dat je eigenlijk een beetje verdwaald bent en niet weet wat goed voor je is. In deze tijd van zelf cocooning heb je alle kansen om genezing voor jezelf te creëren als je in jezelf durft te kijken. Oh, wat is daar zo eng aan? Stel dat je ontdekt dat je pantser eigenlijk niets is. Een façade die je lang heeft gediend, verschuilt zich erachter, maar werkt ineens niet meer.
Dan moet je het pantser aan de wilg hangen, je door de muur zien en elkaar omhelzen, want er is niets aan de hand. Het maakt allemaal deel uit van wie je bent en wat je maakt tot wie je bent. Vaak leidt ervaring ertoe dat je een bepaald talent of kracht ontwikkelt. Alleen zie je dat nooit zo.

HERHAAL patroon

Vergeet de buitenwereld, geef de buitenwereld niet de schuld, de buitenwereld is jouw creatie en daar horen ook de gevolgen bij. Of je het nu leuk vindt of niet. Bij elke kleine luisterbeurt kom je uit je cocon en de wereld in. Ik denk dat ik deze keer klaar ben. Klaar om iets anders te doen. Maar soms werkt het niet en houden oude gewoonten, gedragingen en emoties (angst) ons voor de gek.
Voordat je het weet, ben je weer een rups en kruip je gewoon vooruit. Dan sta je stil of ben je weer op de weg die je al bewandeld hebt. Het Universum geeft u dan een nieuw recept. Banen en inkomens gaan weer verloren, relaties worden weer verbroken, gezondheid staat weer onder druk. Het universum blijft feiten naar je toe gooien. Het is niet altijd leuk, maar wist je dat de transformatie van rups naar vlinder veel tijd kost? jij ook.

je hogere doel

Je Hogere Zelf heeft een plan tot je beschikking. Het is een heel mooi plan. Een plan waarmee je jezelf kunt zijn en vol energie zit. Een plek waar oude pijn, hartzeer en verlies kunnen worden losgelaten en je kunt vliegen als een vlinder. Een leuk project met plezier, licht en liefde. Zo word je elke dag helemaal genezen en gezond wakker en ben je nieuwsgierig naar wat je die dag gaat beleven.
Kon ik maar elke dag een nieuwe witte pagina maken en een positieve bijdrage leveren aan het grote geheel. Het is een plek waar je jezelf niet hoeft te beschermen en een leven van mededogen en vriendelijkheid kunt leiden, ondergedompeld in woede, angst, angst en verdriet. Ongeacht de situatie die u wordt opgelegd. Als je bent wie je werkelijk bent, ben je ijzersterk en kan niemand het breken, hoe hard je het ook probeert. Dat is het moment waarop je een echte gouden lichtvlinder wordt, die niet alleen jezelf maar vele anderen verrast.

Voor verdere vragen of je wilt een consult

kan je me mailen via de website www.lyluah.sr

of me een app sturen 31637028626

 

veel liefst

Rachida