LyluahVolle maan&;maansverduistering 5 mei 2023

Volle maan&;maansverduistering 5 mei 2023
Volle maan & maansverduistering 5 mei 2023
Op Bevrijdingsdag staat de volle maan in Schorpioen en is er een maansverduistering. “Misschien voel je je nu ‘gedwongen’ om door een transitie te gaan. Met een invloed van Schorpioen kun je bepaalde emoties en gevoelens nu eenmaal niet negeren, en een maansverduistering kan een keerpunt zijn. Je wordt uitgedaagd, je moet nieuwe stappen zetten, angst en andere emoties ervaren, en onverwerkte emoties loslaten.
Dit is wat een maansverduistering met je doet
De volle maan in Schorpioen valt op een speciale dag: vrijdag 5 mei of Bevrijdingsdag. Ook is er een gedeeltelijke maansverduistering waardoor het effect van de maan deze keer extra krachtig is. Je zult ongetwijfeld voelen dat emoties nu worden versterkt.
Deze maansverduistering is een vervolg op de zonsverduistering van 30 april, waarmee het seizoen van start ging. Tijdens deze periode kunnen er veel onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden. Hierdoor word je min of meer gedwongen een transformatie te ondergaan. Je breekt met wat je niet meer dient en je slaat een nieuwe weg in. Daarom is een zonsverduistering meestal een keerpunt.
Last van geuite klachten?
Rond de volle maan kun je last krijgen van liftende klachten. Dit zijn enkele opvallende symptomen: rusteloos gevoel, slaapgebrek en dromerigheid, hoofdpijn, hartkloppingen, vermoeidheid en duizeligheid. Je kunt ook gevoeliger zijn voor prikkels van buitenaf. Je chakra’s zijn nu meer open vanwege de vele trillingsverhogingen die hebben plaatsgevonden. En vanwege de zonsverduistering kun je meer Ascentieverschijnselen ervaren dan normaal. Onthoud dat deze volle maan en zonsverduistering van Schorpioen een lange nasleep zal hebben.
De energie van Schorpioen is fel!
Schorpioen is een mysterieus en sensueel teken: intens en diep. Schorpioenen hebben krachtige persoonlijkheden. Ze kunnen een verdedigingsmuur om zich heen bouwen en hun innerlijke gedachten verbergen. Ze doen dit om hun gevoeligheden te beschermen en emotionele veiligheid te creëren. Ze hebben ook de neiging om hun omgeving te beheersen om schade te voorkomen. Of om te voorkomen dat diepgewortelde angsten naar boven komen. Het kan een angst zijn om in de steek gelaten te worden, of angst om ziek te worden of dood te gaan.
je merkt dit aan je zon in stier
Tijdens deze volle maan staat de zon in Stier. Dit aardeteken gebruikt geld en bezittingen en houdt alles zoals het is om een ​​gevoel van veiligheid te creëren. Stier is attenter dan Schorpioen. Ze zullen niet snel nieuwe maatregelen nemen. Ze zijn ook erg geduldig, maar wanneer ze tot het uiterste worden gedreven, kunnen ze erg boos en destructief worden. Ze hebben een grote liefde voor dieren en de natuur en zijn erg creatief. Overeenkomsten tussen Stier en Schorpioen: Beiden kunnen bezitterig en jaloers zijn.
De mystieke volle maan en zijn transformerende kracht.
Onder de verlichting van de volle maan kan transformatie onontkoombaar aanvoelen. Hoewel je misschien aarzelt, vereist de invloed van Schorpioen dat je je emoties frontaal onder ogen ziet. Als je ze onderdrukt, kan er innerlijke spanning ontstaan, wat uiteindelijk kan leiden tot een emotionele uitbarsting.
De aanstaande maansverduistering kan een cruciaal moment markeren, omdat u uw emoties niet langer kunt bedwingen en de status quo kunt behouden. Om vooruit te komen, moet je je angsten onder ogen zien en jezelf toestaan ​​om opgekropte gevoelens te verwerken. Dit kan inhouden dat je giftige relaties en situaties loslaat die niet langer je beste belangen dienen terwijl je verder gaat op je eigen pad.
Een andere koers varen.
Op 5 mei 2023 is het getal 5 van groot belang en komt het drie keer voor. Dit getal wordt geassocieerd met Mercurius, de planeet van communicatie, handel en verkeer, die retrograde is en recht tegenover de volle maan in Schorpioen staat. Deze afstemming kan je enorm beïnvloeden en beïnvloeden.
Terwijl de volle maan schijnt, verzet Uranus, de planeet van regeneratie, zich er ook tegen. Deze kosmische gebeurtenis kan u inspireren om gedurfde keuzes te maken en alternatieve benaderingen van financiële stabiliteit te verkennen. Hoewel u misschien ongerust bent over uw bezittingen en financiële situatie, overweegt u misschien ook om een ​​romantische of professionele band te beëindigen. De gedachte aan het vinden van een nieuwe woning of het hebben van voldoende geld kan u dwars zitten. Ondanks deze angsten is het echter essentieel om op je instinct te vertrouwen en met vertrouwen de sprong te wagen. Je hart zal je naar je bestemming leiden.
Het verlangen naar onafhankelijkheid onder de verlichting van een volle maan door twee geestverwanten.
De volle maan van Schorpioen kan een tumultueuze rit zijn voor tweelingvlammen, met intense fysieke aantrekkingskracht en een bijna psychische band. Het kan echter ook diepgewortelde angsten om in de steek gelaten te worden of bindingsfobie opwekken, wat leidt tot bezitterig en jaloers gedrag. Het resultaat kan een push-and-pull van aantrekking en afstoting zijn.
Het is vaak de angst voor het onbekende die iemand aan een karmische relatie kan binden, vooral wanneer ze financieel of emotioneel nog niet zeker zijn. Toch wordt de drang om voor jezelf op te komen steeds sterker. Het verlangen naar meer onafhankelijkheid is voelbaar.
Het getal 555 moedigt tweelingzielen aan om open te communiceren en diep in hun emoties te duiken. De engelen kunnen begeleiding bieden om te begrijpen waar deze emoties vandaan komen. Bovendien kunnen tweelingen een verrassend bericht over of van hun tegenhanger ontvangen.
Om het kort te zeggen, relaties ervaren vaak verhoogde spanning tijdens de volle maan. Wanneer we onze meest diepgaande emoties onder ogen zien, kan dit tot een transformatie leiden. Bovendien markeert de maansverduistering een belangrijk keerpunt voor tweelingzielen.
Dingen die verborgen zijn, worden uiteindelijk onthuld.
Als je gefixeerd raakt op je tweelingvlam of karmische partner, voel je je misschien gedwongen om elk facet van hun leven te verkennen. Dit intense onderzoek kan verborgen aspecten van de relatie aan het licht brengen die ervoor zorgen dat je je toewijding heroverweegt en afstand neemt. Als je je eigen koers begint uit te stippelen, kan je partner reageren met een scala aan emoties – van uithalen met beledigingen en woede tot pogingen om je acties te beheersen of je een schuldgevoel te geven. Als alternatief kunnen de rollen omdraaien en kunnen uw eigen gebreken aan de oppervlakte komen.

Voor meer informatie kun je me een app sturen of mailen

Maar een consult kan ook altijd

veel liefst

Rachida Kacimi

app31637028626

info@lyluah.sr