LyluahVolle Maan in Weegschaal op 6 april 2023: Relatie-onrust en kaping van je leven

De Volle Maan in Weegschaal op 6 april zal een enorme test zijn voor je relaties. Kies je zelf? Cheiron de dwerg, gewonde genezer Jupiter daagt je uit om op te staan. “Er kan een noodzakelijke confrontatie ontstaan. Het is moeilijk om nu de vrede te bewaren.”

emotie en rede

Donderdag 6 april (Witte Donderdag) staat de Volle Maan in Weegschaal, recht tegenover de Zon in Ram. Het zijn tegengestelde sterrenbeelden. Weegschaal weegt mee en Ram neemt meer impulsieve beslissingen. Het vinden van een balans tussen deze twee tekens rond de volle maan kan leiden tot innerlijke conflicten en emotionele en spirituele strijd. Het heeft ook vaak een grote impact op je emoties.

Behoefte aan vrijheid en avontuur

Recht tegenover de Volle Maan in Weegschaal, en heel dicht bij de Zon, staat Jupiter, de planeet van groei en expansie. De gewonde genezer Cheiron is ook hier. Dit betekent dat er veel kan gebeuren in relaties!Misschien heb je behoefte aan vrijheid en avontuur, spirituele groei en het verbreden van je horizon. Je snakt naar nieuwe uitdagingen. Maar dit kan problemen opleveren in (werk)relaties. Er kunnen conflicten ontstaan. Het is moeilijk om nu de vrede te bewaren.

Hoe verduisteringen je beïnvloeden?

Tip: De zonsverduistering van 20 april tijdens de Ram Nieuwe Maan is nu al voelbaar. Een zonsverduistering is een keerpunt. Je wilt het oude achter je laten en je richten op de toekomst. Onder invloed van de zonsverduistering kun je zelf kiezen en wat je wilt – contacten en situaties die niet bij je passen achter je laten.

lijden aan ascensieziekte rond volle maan

Je kunt ook last hebben van ascentie rond de tijd van de volle maan. Rusteloosheid, slaapgebrek, veel dromen, hartkloppingen en hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid. Ze kunnen ook gevoeliger worden voor externe prikkels. Je chakra’s zijn meer open omdat veel van de vibraties toenemen.

Hoe voelt Weegschaalenergie?

Het maan-aanwezige windteken Weegschaal is erg gevoelig. Net als balans en aangename vibes, hebben Weegschalen de neiging om anderen te plezieren. Ze weten situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken en bemiddelen graag. In combinatie met zijn aantrekkelijke uiterlijk is hij perfect voor hostesses, receptionisten en tv-presentatoren. Weegschaal is niet graag alleen en zoekt altijd verbinding met anderen. Ze kunnen lang en wikken en wegen bij het nemen van beslissingen. Ze zien er dus soms verdacht uit. Gerechtigheid behoort ook tot dit teken.

Je merkt dit met Ram-invloed?

Daarom werkt Libra graag samen. Ram met de zon erin is echter individualistischer, onafhankelijker, avontuurlijker, doelgerichter en actiever. echte leider. Rammen zijn gewend zichzelf te beheersen, dus denken ze niet altijd aan anderen. Je kunt erg impulsief, ongeduldig en prikkelbaar zijn. Maar ze weten je te inspireren en te betrekken bij de ontwikkeling van ideeën. Als Ram zich bedreigd voelt door zijn positie, kunnen ze in competitie treden. Oorlog, avontuur en sport behoren ook tot Ram.

Je ziel bloot leggen?

Met de Maan in Weegschaal zoek je balans en verbinding met de mensen om je heen. Dit evenwicht kan echter ernstig worden verstoord. Omdat Jupiter, de uitgestrekte planeet, en Cheiron, de dwergplaneet die naar onze diepste zielwonden wijst, recht tegenover de Volle Maan staan. Het kan veel emoties losmaken. Als je je emoties zo binnen houdt dat je niet voor jezelf opkomt, kun je keelpijn krijgen. Tijdens deze Volle Maan word je op veel manieren uitgedaagd. De grote vraag is, neem je beslissingen voor jezelf en neem je ze ook? Of houd je rekening met de behoeften en verlangens van anderen?

Sommige mensen hebben het moeilijk op hun werk

De invloed van de Weegschaal stelt ons in staat om werk te delen, verantwoordelijkheden te delen en ervan te genieten samen deel te nemen aan het creatieve proces. Ze zijn meestal goed in bemiddelen als dingen niet soepel gaan.Tijdens deze volle maan kunt u echter te maken krijgen met egocentrische en eigenzinnige collega’s die met u willen wedijveren.Hoewel confrontatie of confrontatie niet nodig is. uitdaging helemaal niet. Ze kunnen het moeilijk vinden als de harmonie wordt verstoord. Maar de tijd is aangebroken dat het onderliggende probleem duidelijk wordt. Zo vindt genezing plaats. Dan kan iedereen in harmonie met elkaar verder.

vertel de waarheid en verbreek het contact

Gebeurtenissen rond de Volle Maan in Weegschaal kunnen je onzekerheden onthullen. Vooral als de andere persoon zijn woorden afkapt, willekeurig opmerkingen maakt of op een respectloze manier reageert op jou of anderen.Je kunt ook het gevoel hebben dat iemand overdrijft of deskundig is. Cheiron kan je echt kwaad maken. Hou op! Je woede kan exploderen. Hoewel je misschien altijd de vrede wilt bewaren, kun jij nu ook anderen de harde waarheid vertellen en zelfs de banden verbreken.

Uitdaging: kom voor jezelf op

Door te onderzoeken wie je in je hart zit, kun je zien waar je plezierige gedrag vandaan komt, (alternatieve) therapie kan hierbij helpen. Misschien ben je bang om anders te zijn, niet goed genoeg, irritant of afgewezen en in de steek gelaten, dat kan ik niet. Of omdat je een laag zelfbeeld hebt en geen eigenliefde hebt. De oorzaak kan in je kindertijd liggen. Je ouders waren bijvoorbeeld overbezorgd of egoïstisch en hadden grote behoefte aan vrijheid. Je wilt jezelf nu bevrijden van destructieve patronen en angsten.
Gebeurtenissen rond de Volle Maan in Weegschaal kunnen je uitdagen om voor jezelf op te komen en de regie over je leven te nemen.

Hulp van boven

De invloed van Weegschaal kan het nog moeilijker maken om grote en kleine beslissingen te nemen tijdens deze Volle Maan. Je kunt de belangen van anderen afwegen en de situatie van verschillende kanten bekijken voordat je een keuze maakt. Wat is goed?
Jupiter moedigt je aan om eerlijk naar jezelf en je omstandigheden te kijken en gezonde keuzes te maken. Cheiron helpt bij het verwerken van onderliggende emoties en negatieve denkpatronen, zodat je emoties en geest meer op één lijn komen en je gaat leven volgens jouw waarheid.

Tweelingziel: bevrijding van karmische relaties

Als Tweelingvlam kun je rondom de Volle Maan in Weegschaal een scala aan emoties ervaren. Misschien wil je vrij zijn van karmische (liefdes)relaties en tweelingvlammen. Vooral als je vindt dat de andere persoon te vluchtig is, overloopt of zijn gedachten en gevoelens niet uit. Je bent misschien te oppervlakkig in de relatie en op zoek naar iets diepers en (spirituele) ontwikkeling.Conflict vermijden kan erg frustrerend zijn. Je voelt je niet serieus genomen en kan oude pijnen uit het verleden naar boven halen.
De reeds opgemerkte zonsverduistering op 20 april kan een plotselinge onderbreking van de karmische relaties of die met je tweelingziel veroorzaken.Zo kan de Tweelingziel meer zelfvertrouwen opbouwen en onopgeloste woede loslaten.