LyluahSurinaamse zigeunerwaarzegkaarten & de Dood dit betekent het voor jou

Surinaamse zigeunerwaarzegkaarten & de Dood dit betekent het voor jou

De Death Tarot Card is voor veel mensen een enge kaart… dit betekent echter niet noodzakelijkerwijs iets slechts!
Maar het feit dat deze kaart ‘dood’ betekent, betekent niet dat jouw tijd gekomen is. Met deze kaart heb je meer kans om met het thema ‘dood’ om te gaan, vooral de natuurlijkheid ervan.

Elke Surinaamse zigeuner-waarzegkaarten deck bevat 37 kaarten

Wat wil deze kaart jou vertellen?

De Surinaamse Zigeuner Waarzegkaarten De Wet van de Vier Werelden, ontworpen door Rachida Kacimi, helpt je inzicht te krijgen in een Surinaamse Zigeuner Waarzeggerijkaart. Je kunt in alle rust de kaart verkennen en acties aan inzichten koppelen. Zo kun je de inspiratie van de dood omzetten in transformatie. Bent je zelf in het bezit van een Surinaamse Zigeuner-waarzegkaart? Neem dan deze kaart.

Wereld 1: Wat zie je?

Bij de eerste van de vier wereldenmethodes kijk je alleen naar wat je in de afbeelding ziet. Je doet dit zonder te oordelen.

De Surinaamse zigeunerwaarzeg kaart ‘De dood  de man in de   kist, en het einde is dat de mannen dansen terwijl ze de kist dragen. Je ziet ze dansen met gesloten ogen of nieuwsgierig. De achtergrond is groene palmbomen, een nieuw begin, het zachte briesje dat je meeneemt naar de volgende wereld.

Wereld 2: Wat betekent dit?

Maar wat betekenen al deze afbeeldingen en symbolen? Lange tijd had de dood geen naam, omdat alleen al het noemen ervan hem in je leven bracht. Mensen zijn nog steeds geschokt als ze deze kaart zien. Veel kaartlezers zeggen dat deze kaart betekent dat je ruimte moet maken voor nieuwe dingen, in plaats van stil te staan ​​bij stervende oude dingen. Uit mijn onderzoek blijkt dat slechts een paar mensen het vertellen zoals het is. Suriname zigeunerwaarzegkaarten Dood betekent dood. en nieuw begin.

De tijd komt en gaat

Maar het feit dat deze kaart ‘dood’ betekent, betekent niet dat jouw tijd gekomen is. In feite is de materiële dood te concreet voor waarzegkaarten van Surinaamse zigeuners die zich meer op een conceptueel niveau bewegen. Met deze kaart heb je meer kans om met het thema ‘dood’ om te gaan, vooral de natuurlijkheid ervan. De zandloper laat zien dat er een komen en gaan is. De ‘dode’ omgeving suggereert dat ‘dood’ betekent dat er geen leven meer in zit. Het is allemaal voorbij.
verschillende reacties op de dood

Wij mensen zijn het hier niet altijd mee eens. Omdat hij nieuwsgierig is, stuurt hij soms gewetenloos een boeket bloemen. Het concept van de dood is te groot voor kinderen om te begrijpen. Het zorgt er ook voor dat ze meer bereid zijn om over het onderwerp te praten.

nieuw leven

Dat we zo verschillend reageren heeft vaak te maken met de andere kant van de dood. De andere kant is het leven. Het feit dat iets sterft, betekent dat er ruimte wordt gemaakt voor nieuw leven. Het is gewoon dat we niet weten wat dat leven betekent. Maar meestal zijn we bang voor het nieuwe en onbekende. Pas in de kindertijd, als de dood nog ver weg is, zijn we vrij om erover te fantaseren.

Wereld 3: Wat weerspiegelt het?

Hoe reageer jij op het thema ‘dood’? In de derde wereld ontdek je de gevolgen van de dood van de Surinaamse waarzegster Dit is heel persoonlijk, hier is een voorbeeld. In welk personage zie jij jezelf? Wat betekent dit voor de manier waarop jij de dood benadert? Wat betekent dit nu voor je leven? Heb je het gevoel dat er aspecten in je leven zijn die ‘niet goed’ zijn? Voltooid? Maakt dit je verdrietig? Of ben je opgelucht dat je er afscheid van kunt nemen? Zie je welk voordeel je eruit haalt?

• Wereld 4: Wat kun je doen?

Met alleen inzichten uit de derde wereld kom je nergens. Dit vereist actie. De vierde wereld gaat over het beschrijven en het zetten van de eerste stap.

Omdat de dood zo onbekend en onveilig voelt, wil je je er misschien niet mee identificeren. Maar dat is precies wat deze kaart met zich meebrengt. De eerste regel bij het lezen van Surinaamse zigeuner-waarzegkaarten is dat je alles bent wat je op de kaart ziet. Hoe spannend ook, identificatie met de dood kan krachtig aanvoelen. Jij bepaalt welke gebieden van je leven tot bloei zijn gekomen en moeten worden gesnoeid. Jij maait het gras. Je maakt ruimte voor nieuw leven in je leven.

Bekijk dus zelf wat u kunt maaien en oogsten. Voel alle gevoelens die daarbij horen. Denk na over waar je afscheid van neemt, wat het voor je betekent, en dat het nu mag eindigen.

wil je graag de cursus doen stuur mij een app voor meer informatie

Veel liefst

Rachida