Lyluahsommige spiegels worden opgeladen door een hond of poes

sommige spiegels worden opgeladen door een hond of poes
Geachte leden,
Wist u dat sommige spiegels worden opgeladen door en hond of poes eerst er in te laten kijken ? waarom doet men dat ? men zegt een hond en poes zien heel ver en kunne zelfs avonds heel goed zien . Verder zegt men wang dagu e yere sani sa joe no mang yere. A dagu kan smeri sang joe no  smeri . Het zelfde geld voor een poes. Ook laat men soms en baby in kijken ! dat doet men omdat men zegt dat kind nog onschuldig is en rein is en dat daardoor de spiegel begint met schoon en reine start. Dit zijn geheimen die allen bekend zijn bij ervaren paiy en dumans. De Spiegel word dan krachtiger en men kan vak hierdoor veel waar nemen. Zaken als gevoelens en detail informatieve. Ook geeft zo een spiegel echte beelden en symbolen. Het gevolg is dat zo een Spiegel bijna als en televisie fungeert.
Kraboe(krabben)
Men zegt vaker no feti leki kraboe ini bari. Wist u dat men met krabben mensen kan beinvloeden. Het vechten van de krabben als ze in overvolle ton noemt men ok kraboe law(ze worden gek). Door door iemands foto een bepaalde behandeling te geven en te gooien in zo een ton met vechtende krabben kan de persoon net zo krankzinnig worden als hoe de krabben zijn opdat moment. Gelukkig kan dit ritueel ook gekeerd worden door bijna de dezelfde handelingen te plegen. Ik benadruk dat dit geen recept
 is om te doen want er komt veel meer bij kijken en de gevolgen voor de persoon die dat doet zullen niet mooi zijn , dit is niet  bedoeld om mensen aan te zetten dit te gaan doen of aan te zetten hier toe.
Voor zover
Revelinio & Rachida
als u graag een consult wilt of vragen heeft over de kaarten
kunt u me mailen of een app sturen
31637028626