LyluahGeloof en ongeloof , verbazing en soms erg geschrokken!!!

Geloof en ongeloof , verbazing en soms erg geschrokken!!! Mijn God mijn man, mijn God mijn vrouw, ik geloof niet. Is het waar, inderdaad, hij geeft mij inderdaad geen geld meer en komt laat thuis. Ja, ze is kort en gaat de hele dag weg zonder afdoende verklaring. De persoon is soms afwezig en kijkt angstig en vreemd om zich heen. Disi na de sani te deng e koti wang luku. So lesi ai watra e fadong froe de jo e taki sani ang e opo deng ai tru tru. Inderdaad mijn man is al 6 maanden van huis met een andere vrouw. Hij belt me, maar zegt hij kan niet weg gaan omdat het lijkt alsof iets hem daar houdt. Mijn vrouw is binnen 2 weken extreem veranderd en ingetrokken met een man die haar financieel kaal plukt. De kinderen wil ze plotseling niet eens zien en ze zoeken naar hun moeder. Mensen wisi tori!!!!!!!!! Dit zijn enkele van mijn praktijk voorbeelden die ik dagelijks meemaak. Deng pobleeem disi lai gevaarlijk, maar zijn nog in de taboesfeer. Sani de mensen no mek grap Wij maken verschillende dingen mee in onze praktijk in Suriname en nederland . waaronder bovenstaande slechts enkele van ze zyn .