LyluahOnze gidsen zal je altijd vertellen wat je moet doen, zelfs als je niet meteen weet waarom.

Je gidsen komen binnen via je lichaam, gedachten of emoties. Als je hoog ontwikkeld bent, kan angst je emoties in de weg staan. Pas als je erkent dat je onzeker bent en dat het oké is, worden je emoties helder en ontstaat er ruimte om je gaven te ontwikkelen.

De legitimiteit van je gift maakt je ongemakkelijk. Het is een oprechte aanvaarding van de kracht van je geschenk…

In mijn omgeving sta ik bekend als iemand die loyaal aan mijn dromen , en wat ik op een dag door krijg.Ik besefte dat ik de kracht en betekenis aan …de boodschappen die me meer gemoedsrust geven.

Een van de voorwaarden is vertrouwen op wat je wilt en wat je niet wilt. Maar je gelooft dat wat er nu gebeurt kan gebeuren. Je ‘onderbuikgevoel’ vertelt je dat het goed met je gaat, maar soms zit je hoofd vol met gruwelijke gedachten die je later rusteloos kunnen maken.
Je kunt handelen als u zich op dit moment op Je gemak voelt, maar je kunt later vragen hebben. Begin dan te analyseren wat er is gebeurd. Vraag jezelf dan af of wat je deed “goed” was en wat er beter of anders had gekund. Kortom, een heel gesprek met jezelf dat zich in je hoofd afspeelt na de gebeurtenis die je buikpijn daadwerkelijk heeft veroorzaakt, is dat niet. Het veroorzaakt echter soms veel verwarring in je geest. een beetje. effectief? Maar heel menselijk.

Natuurlijk weet je dat je kan vertrouwen op je kwaliteiten, je talenten en jou innerlijke stem. Zoals je weet, is chaos een onzichtbare orde. je weet ook dat je gids niet door logica kan worden verklaard of begrepen. De essentie ervan is immers om iets onmiddellijk waar te nemen, zonder erover na te denken. Maar ‘iets weten’ betekent niet dat je op basis daarvan handelt of voelt. Het is de ervaring die echt begrip geeft.
Deze gebeurtenis was een belangrijke stuk in mijn reis van bewustzijn. Ik merkte dat ik in mijn hart begon te begrijpen dat de echte betekenis niet ligt in logica, rationalisatie en denken, maar in oprechte acceptatie. Dit is de enige manier om in alle situaties bewuster en met meer hart en ziel in het heden te leven. Laat je gids je goed begeleiden.

Welke rol spelen je gidsen in je dagelijks leven?

Het helpt je de juiste beslissingen te nemen. Je gidsen leggen onverwachte verbanden, zijn creatief en brengen vaak verandering teweeg. En soms is het voor mij ook zoeken. Het toepassen op andere mensen maakt het vaak gemakkelijker omdat je objectiever bent in zaken als lezen. Het is ook een zeer boeiend onderwerp dat ik blijf lezen en waarin ik geïnteresseerd ben. Ik ben geboren. Als klein kind voelde ik dingen. Ik heb ook gezien of iemand de waarheid spreekt enzovoort. Maar toen ik een kind was, werd er nooit naar me geluisterd, dus schakelde ik weer uit. Vanaf het moment dat ik mijn hoofd op het ijs liet vallen toen ik 10 was, kwam alles langzaam terug. Bewuster natuurlijk. Het betekent ook dat ik anderen kan uitleggen hoe het werkt en hoe het niet werkt. Mensen helpen en het verschil maken vind ik erg belangrijk.