LyluahHoe kunnen we puur bewustzijn opbouwen?

Er is een mens voor nodig om talloze levens in ons universum door te brengen om een ​​spiritueel bewust mens te worden. De aarde is de derde planeet die is voortgekomen uit de zeven in het universum. Met andere woorden, we zijn pas halverwege. Steeds weer worden we naar de aarde getrokken. Dit gebeurt door de wet van reïncarnatie en de wet van karma. Je oogst wat je zaait. We worden “gedreven” door onze Schepper om te blijven groeien. Dit is een proces van een miljard jaar. Elke ervaring brengt je een stap dichter bij meer inzicht en een dieper gevoel (bewustzijn). We zijn dus allemaal al een hele tijd op weg naar spiritueel bewustzijn. Zet je ervaring bewust om in iets anders. Sta daarentegen niet te lang stil bij één ervaring. Het laat ook andere ervaringen achter zich. Probeer elke dag zinvol te maken. Blijf niet hangen in succes en bouw er iets van op.

Ons lichaam is erg destructief. Denk aan ziekte, handicaps allerhande, de grote behoefte aan een liefdesleven zonder partner etc. Maar alles wat je op aarde nodig hebt is een fysiek lichaam. Op aarde kunnen mensen met verschillende ontwikkelingsstadia (uit verschillende astrale rijken) via hun ziel tot elkaar worden aangetrokken. Dit is hoe iemands karma wordt gecorrigeerd. Mensen daarentegen kunnen zich in verschillende domeinen bevinden. Daar is het veel moeilijker. Even ter verduidelijking: aardse mensen kunnen zich ook afstemmen op een ander astraal rijk van de andere kant van hun leven. Dit proces gaat eeuwig door hier op aarde of aan gene zijde.
We moeten zoveel mogelijk voor ons lichaam zorgen, maar niet overdrijven. Wees geen voedselfreak of overmatig gebruik van cosmetica. Een gezonde geest in een gezond lichaam. De Schepper heeft het zo gepland. Reproductie stelt ons in staat om te blijven groeien (evolueren) op aarde. Alleen op een materiële planeet als de aarde kunnen degenen die onlangs zijn gestorven of lang geleden zijn gestorven, weer worden aangetrokken. Op deze manier is de aarde altijd aan weerszijden verbonden. Vind een gezonde balans tussen het verzorgen van je lichaam, het voeden van je geest en spirituele groei.

De reis van onbewuste actie naar bewuste mentale actie duurt duizenden levens. Veel mensen hebben hun slechte karakter al afgelegd, maar ze moeten hun goede karakter nog ontwikkelen. We staan ​​dus allemaal aan het begin van de ‘geestelijke school’. Daarom hebben velen nog steeds erg egoïstische trekjes.

Het is niet gemakkelijk voor te stellen, maar als je honderden levens doormaakt, zul je veel goede en slechte relaties hebben met andere mensen (familie, vrienden, kennissen, collega’s, enz.). Met andere woorden, in uw huidige of toekomstige leven zult u zeker veel “bekenden” ontmoeten. Dit is ook de reden waarom sommige mensen zich meteen vertrouwd voelen. Met andere woorden, je kunt mensen ontmoeten met vergelijkbare persoonlijkheden en achtergronden. Breng dus niet meteen alles naar je soulmate (je soulmate). Vergelijk dat met school, en je zit als het ware in dezelfde ‘emotionele klas’. Ze kunnen speciale banden hebben of ontwikkelen met mensen over de hele wereld. Onze zielen zullen “automatisch” mensen bij elkaar brengen als het weer zover is.
Wat heerlijk in onze ogen! Je zult echt mensen ontmoeten die je karmisch moet ontmoeten. Niets kan dit stoppen. Je kunt in elk land ter wereld geboren worden, met of zonder het geloof en de cultuur van dat land. Dus als je karma hebt, zul je je aangetrokken voelen tot iedereen in de wereld. Wat dat betreft mogen we wat toleranter zijn. Het is echt niet gemakkelijk als twee mensen van verschillende nationaliteiten (taal, huidskleur, etc.) samen moeten zijn. Racisme is eigenlijk een gebrek aan spiritueel begrip. Dit hoort niet thuis in het opkomende New Age of Aquariustijdperk

Naarmate je leert en inzicht krijgt, worden je ‘acties’ mooier, bewuster en dieper. Actie is er altijd, wordt harmonischer en mentaal bewuster. Het is logisch dat het vele levens kost om te groeien. Ik denk niet dat het zo erg is. We komen niet naar de aarde met iets dat niet mogelijk is. Er zijn gelukkige tijden en verdrietige tijden in ieders leven. Natuurlijk zijn er altijd situaties die je niet meer wilt zien. Maar het is jouw verleden en zal blijven. Alle mensen hebben positieve en negatieve eigenschappen. Niemand hoeft zich ervoor te schamen. Sluit jezelf niet op in de minder leuke momenten van het leven. Door verschillende situaties tegen te komen kun je veel dingen meemaken, dus eigenlijk leer je veel. Doe gewoon je best in het leven, neem interesse. Doe elke dag iets constructiefs en positiefs. Maar natuurlijk zijn de verschillende situaties in je vorige levens zeer confronterend. Maar eerst en vooral is iets repareren dat ergens in het vorige leven niet goed is gedaan. Er is kosmische rechtvaardigheid. Onze eigen ziel is onze eigen Rechter. In elk leven krijgen we de kans om dingen goed te maken. Dit geldt voor iedereen, waar ook ter wereld. In de sferen helpen astrale gidsen(winty s) je door je vorige levens te bewegen. Je moet er eerst mee dealen en er dan van leren. Je kunt geschokt zijn door sommige situaties en ontroerd door andere. Probeer je leven zo bewust mogelijk te leven. En vergeet niet om plezier te hebben.

Niemand weet wat de “missie” was in het vorige leven. Misschien heb je jezelf met opzet in een bepaalde moeilijke situatie gebracht. Met andere woorden, het had eigenlijk moeten zijn (en zou moeten zijn). Je hebt er misschien een basisgevoel van als je aankomt, maar in werkelijkheid had je het al tijdens je aardse leven, dus verwacht geen grote veranderingen. Jij bent en blijft jij. Echt mooi wordt het niet, maar ook niet lelijk. Je bent je hele leven al afgestemd op het Verre Rijk (volgens je innerlijke vibratie/liefde). Na je overlijden ga je naar dit gebied. Wat ik bedoel is dat je niet wordt gestraft, je betreedt het rijk waartoe je behoort vanwege je persoonlijke innerlijke vibratie (persoonlijkheid, emoties, enz.). Persoonlijk denk ik dat mensen een beetje meer of beter groeien, afhankelijk van hun ervaringen (aangenaam of onaangenaam). Dit is de bedoeling van de Schepper. We worden allemaal naar een hoger leven getrokken dan ooit tevoren. Het is waar dat alle mensen evolueren van een zeer donkere (onbewuste) sfeer naar een heldere sfeer. Daarom mag niemand verlegen zijn. In grote lijnen maken we allemaal hetzelfde mee. Dit hele prachtige proces is mogelijk door reïncarnatie. Het leven is mooi en het leren waard.

Je Leven bekijken en herbeleven kan erg confronterend zijn. Maar gelukkig kun je zowel grappige, grappige, serieuze als trieste gebeurtenissen zien. we stoppen nooit met leren. Daarom zijn er veel incarnaties nodig om een ​​groter spiritueel bewustzijn te krijgen. we stoppen nooit met leren. Daarom is het erg teleurstellend om iemand te bekritiseren of te veroordelen die bepaalde tekortkomingen (verkeerd gedrag) heeft. De fouten van anderen zijn vaak onze eigen fouten uit het verleden. Vergeet het nooit. Ik denk dat de meeste taken kunnen worden gedaan, maar sommige zijn wat beperkter. Een persoon kan tijdens zijn leven heel zwaar karma hebben, maar het is ook in balans. Het heeft weinig zin om iemand helemaal kapot te maken. Allemaal gericht op het bereiken van een hoger bewustzijn.
Natuurlijk maakt iedereen fouten. We merken vaak niet wat de impact is van bepaalde acties of uitspraken. Maar het gaat meer om de gevoelens, de intenties en de liefde waaruit het is gemaakt.Was je actie bewust constructief of bewust destructief?We maken fouten, maar ze horen bij het leven. Je kunt niet leren en groeien zonder vastberadenheid en actie. Doe je best en neem de tijd om beslissingen te nemen. Doe alleen wat je echt meent. Je kunt bewust enkele dagen laten verstrijken voordat u ergens op reageert. Gebruik het dagelijks en maak je geen zorgen over je verleden in je leven. Eerlijk handelen gaat veel verder dan (passief) aan de zijlijn blijven staan ​​of anderen het werk laten doen. Het is niet leuk om “mislukkingen” of andere grieven te zien, maar tegelijkertijd zie je ook goede, positieve en constructieve situaties in je hoofd schieten.