LyluahGedurende je hele leven zul je drie belangrijke liefdes tegenkomen, elk met hun eigen unieke betekenis.

Gedurende je hele leven zul je drie belangrijke liefdes tegenkomen, elk met hun eigen unieke betekenis.

Heb je het genoegen gehad om de drie verschillende liefdes te ontmoeten die ons leven bepalen? Het is een universele waarheid dat we in ons leven slechts drie diepe liefdes krijgen. Elke liefde dient een uniek doel en voorziet in onze uiteenlopende emotionele behoeften. In de volgende verhandeling duikt de auteur in een verkenning van deze drie soorten liefde. Heb je de omhelzing van alle drie ervaren?

Het concept van liefde blijft abstract totdat men een persoon ontmoet die er betekenis aan geeft.

 

Deze genegenheid nodigt ons uit om acties te omarmen die bijdragen aan de verbetering van de samenleving, en misschien zelfs onze eigen families. We gaan het aan met de overtuiging dat het onze enige romantische band zal zijn, ongeacht enig ongemak of compromis van onze persoonlijke authenticiteit, aangezien we de fundamentele overtuiging hebben dat dit de essentie van liefde is.

Deze vorm van liefde hecht meer belang aan hoe anderen ons zien dan aan onze ware emoties. Het is een liefde die passend lijkt te zijn.

Het ervaren van het gevoel voor de tweede keer verliefd te worden kan een complexe en uitdagende onderneming zijn.

 

Soms kan het schadelijk zijn voor iemands welzijn, een onevenwichtigheid vertonen of zelfs neigingen tot narcisme vertonen. In sommige gevallen kan het gepaard gaan met emotionele, mentale of zelfs fysieke mishandeling of manipulatie, vaak vergezeld van een aanzienlijke hoeveelheid drama. Het is precies dit verhaal dat ons boeit, omdat het ons meeneemt op een emotionele achtbaan van intense pieken en dalen. We klampen ons vast aan hoop tijdens de dieptepunten, net zoals iemand die verslaafd is aan het zoeken naar de volgende euforische high.

De nadruk in deze specifieke vorm van liefde ligt op de vastberadenheid om het te laten slagen, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de inspanning boven de kwestie van de waardigheid ervan. Het belichaamt de liefde die we nastreven om deugdzaam te zijn.

Voor de derde keer liefde ervaren: de blijvende liefde

Het derde type liefde is degene die ons verrast. Het is de liefde die onverenigbaar lijkt te zijn met onze verlangens en onze resterende opvattingen over wat liefde zou moeten zijn, vernietigt. Deze liefde komt moeiteloos, tot het punt waarop het ongeloofwaardig lijkt. Het is het soort liefde dat elke uitleg tart en ons overrompelt omdat we er niet op voorbereid waren.
Deze liefde is de vereniging tussen twee individuen waar ze elkaar harmonieus aanvullen. Het is een liefde zonder onrealistische verwachtingen ten aanzien van gedrag, noch is er enige drang om zichzelf te veranderen. We worden omarmd voor ons ware zelf, en deze acceptatie heeft een diepgaande invloed op onze kernovertuigingen en waarden.

De liefde die we hebben is niet wat we ons aanvankelijk hadden voorgesteld, en het houdt zich niet aan de regels waarvan we dachten dat ze ons veilig zouden houden. Het tart echter onze vooropgezette ideeën en laat zien dat liefde onze verwachtingen kan overstijgen. Deze liefde houdt aan en klopt voortdurend op onze deur totdat we hem eindelijk openen. Het is een liefde die inherent correct aanvoelt.

Het concept van een gebroken hart is er een die universeel wordt herkend en begrepen. Het verwijst naar de emotionele pijn en angst die iemand ervaart als gevolg van een mislukte romantische relatie of het verlies van een geliefde. Deze angst wordt vaak gekenmerkt door gevoelens van verdriet, verdriet en verlangen. Het is een emotionele toestand die ongelooflijk uitdagend kan zijn om te overwinnen, omdat het tijd, genezing en zelfreflectie vereist. Het proces van genezing van een gebroken hart omvat het erkennen en eren van iemands emoties, het zoeken naar steun van dierbaren en het doen van zelfzorgpraktijken. Uiteindelijk is het met tijd en zelfzorg mogelijk om een ​​gebroken hart te herstellen en weer hoop en geluk te vinden.

Misschien hebben niet alle individuen de kans om elke vorm van liefde in hun leven tegen te komen, maar dit kan worden toegeschreven aan hun onvoorbereidheid. Het is aannemelijk dat een begrip van wat liefde niet is een voorwaarde is om te begrijpen wat het werkelijk inhoudt. Het is denkbaar dat elke les met betrekking tot liefde een leven lang nodig heeft om volledig te worden geleerd, hoewel er een mogelijkheid is dat een paar gelukkigen deze kennis binnen een paar jaar kunnen verwerven. Misschien is de bereidheid tot liefde geen kwestie van persoonlijke bereidheid, maar eerder een kwestie of de liefde zelf voor ons is voorbereid.

Misschien zijn er individuen die liefde op het eerste gezicht ervaren en die passie met zich meedragen tot hun laatste momenten. We hebben allemaal wel eens die versleten en verouderde foto’s gezien van onze grootouders, die op hun tachtigste net zo verliefd leken als op hun trouwdag. Dit soort liefde zet ons ertoe aan ons eigen vermogen om lief te hebben in twijfel te trekken. Ik herinner me dat iemand ooit opmerkte dat deze gelukkige individuen degenen zijn die echt gezegend zijn, en misschien zijn ze dat ook.
Naar mijn mening zijn degenen die hun derde liefde ervaren degenen die echt de jackpot winnen. Dit zijn de individuen die moe zijn geworden van hun meedogenloze inspanningen en wier verbrijzelde harten voor hen worden blootgelegd, waardoor ze de deugdelijkheid van hun benadering van liefde in twijfel trekken. Deze manier van denken is echter gebrekkig; het hangt er allemaal van af of hun partner hun unieke manier van liefhebben beantwoordt. Het is belangrijk om te onthouden dat alleen omdat relaties uit het verleden niet zijn gelukt, dit niet betekent dat een huidige relatie niet kan gedijen.

liefde kent geen grenzen

Wat er echt toe doet, is of we worden beperkt door hoe we liefhebben, of liefhebben zonder grenzen. We kunnen er allemaal voor kiezen om bij onze eerste liefde te zijn, degene die gelijk lijkt te hebben en iedereen om je heen gelukkig zal maken. We kunnen ervoor kiezen om in de tweede liefde te blijven omdat we geloven dat het niet de moeite waard is om te hebben als we er niet voor hoeven te vechten — of we kiezen ervoor om in de derde liefde te geloven.
Het soort liefde dat zonder reden als thuis voelt, is niet als een storm, maar als de stilte na de nacht. Misschien was er iets speciaals aan onze eerste liefde en iets hartverscheurend unieks aan onze tweede liefde…. Degene die we niet kunnen zien. Die echt is gebleven. Het laat ons zien waarom het nooit eerder werkte. Deze mogelijkheid maakt het altijd de moeite waard om het opnieuw te proberen, want de waarheid is dat je nooit weet wanneer er liefde op je pad komt.

wil je graag een consult of wil je graag een uur workshop met de surinaamse zigeunerwaarzegkaarten met boek

is ook voor mensen uit Suriname(daar zijn arparte prijzen voor)

stuur me dan een mailtje maar je kan me ook een app sturen op nummer 31637028626

veel liefst

Rachida