LyluahEr is een overvloed aan verdriet

Er is een overvloed aan verdriet

Wanneer een relatie eindigt, zou je kunnen aannemen dat de persoon die het einde heeft geïnitieerd het vermogen heeft om zonder problemen verder te gaan. Dit is echter niet altijd het geval. In feite is het vaak de persoon die de beslissing heeft genomen om de relatie te beëindigen die het meeste verdriet met zich meebrengt. Zij dragen de last om ervoor te zorgen dat hun liefde intact blijft, en zij vechten krachtig om deze te behouden. Ondanks dat ze de bewuste keuze hebben gemaakt om de relatie te beëindigen, is de pijn die ze ondergaan vaak het diepst.

Als het om relaties gaat, geloven sommige mensen misschien dat alles vanzelf wel goed komt, zonder dat ze er moeite voor hoeven te doen. Maar net als de zorg voor een plant heeft een relatie energie en aandacht nodig om te kunnen gedijen. Het nalaten een plant water te geven zal uiteindelijk leiden tot de ondergang ervan, en hetzelfde kan gezegd worden voor een relatie. Veel mensen zijn naar mij, Rachida Kacimi, gekomen om begeleiding te zoeken als hun relatie zich in een moeilijke situatie bevindt. Hoewel sommigen misschien hopen op een betere toekomst, is het belangrijk om eventuele twijfels te erkennen, vooral voor degenen die spiritueel ingesteld zijn. Ondanks de bezwaren van de geest kan het hart nog steeds verlangen naar wat verloren is gegaan.

Met welke obstakels wordt u geconfronteerd als het gaat om het nemen van beslissingen? Waarom vertroebelen twijfels je geest? Veel van mijn cliënten hebben in dergelijke situaties mijn advies ingewonnen, en samen hebben we oplossingen kunnen bedenken. Is de kwestie bij Rachida Kacimi zijn het geesten , of zijn er andere partners bij betrokken?
Voor elk probleem bestaat een oplossing, zonder uitzondering.
Het is niet ongebruikelijk dat uw gevoelens verstrikt raken, waardoor het een uitdaging wordt om een ​​alomvattend perspectief te krijgen. Met mijn begeleiding en hulp kunnen we echter samenwerken om de complexiteiten te ontrafelen en tot een duidelijk begrip te komen.

Hoewel ik niet in staat ben de uiteindelijke beslissing voor mijn cliënten te nemen, omdat dit hun persoonlijke groei zou belemmeren, ben ik meer dan in staat om begeleiding te bieden ter ondersteuning van hun besluitvormingsproces.
Als het om zaken van het hart gaat, kan men ervoor kiezen om een ​​relatie voort te zetten en de partner volledig te omarmen, ondanks de waargenomen fouten of uitdagingen die zich kunnen voordoen.
Wanneer u wordt geconfronteerd met een aftrek van punten in het leven, volhardt u dan en gaat u door met het ongemak? Of blijf je gevangen in de eentonige routine van de slechte patronen van je partner?
Opkomen voor uw partner is een optie, maar dit kan kosten met zich meebrengen, waardoor u mogelijk schade berokkent. Het gevoel van leegte en verlies dat daaruit voortvloeit, kan ervoor zorgen dat u twijfelt aan uw vastberadenheid.

Het besluitvormingsproces met een partner kan een pijnlijke ervaring zijn, maar het is er een die uiteindelijk tot de juiste oplossing leidt.

Wil graag een consult van mij kun je me een mailtje of een app sturen

Met vriendelijke groet

Rachida Kacimi