LyluahDe komende nieuwe maan in Stier op 19 mei 2023 zal naar verwachting een periode van kalmte en geaarde energie teweeg brengen.

De komende nieuwe maan in Stier op 19 mei 2023 zal naar verwachting een periode van kalmte en geaarde energie teweeg brengen.

De nieuwe maan van 19 mei 2023 staat in Stier. De kalme en aardse kwaliteit van Stier zorgt voor harmonie tijdens deze nieuwe maan. Maar pas op: de bezitterige en koppige energie van Stier wordt ook in het maanlicht gezet: “Misschien zie je je partner, kinderen of bepaalde vrienden als ‘jouw eigendom’.” Let op 19 mei 2023?

De kracht die voortkomt uit de volledige maanfase.

Als een nieuwe fase begint, dient de aanblik van een volle maan als symbool. Dit is een geschikt moment om nieuwe ideeën en projecten te initiëren. Met name gezien de verbinding van Stier met de aarde, is er een verlangen om meer tijd in de natuur door te brengen en het buitenleven te waarderen.

Tijdens deze volle maan zal er een gevoel van harmonie zijn als Stier, een kalm teken, prachtige verbindingen creëert met Neptunus, Pluto, Mars en de dwergplaneet Ceres. Het is mogelijk dat u de neiging voelt om een ​​comfortabelere omgeving in uw huis of tuin te creëren en u te concentreren op gezinsrelaties en het huiselijk leven.
De afgelopen tijd heb je misschien een bewuste beslissing genomen om een ​​verandering in je leven aan te brengen. Deze verandering kan te maken hebben gehad met het aanpakken van negatieve gedragspatronen en gewoonten. Het uiteindelijke doel van deze verandering is om een ​​vervullend leven te leiden dat aansluit bij je diepste aspiraties en verlangens. Je verlangt ernaar omringd te zijn door mensen die je ziel voeden en je een gevoel van spirituele vervulling geven.

Er zijn veel manieren om inspiratie op te doen voor creatieve bezigheden. Bij het maken van plannen is het echter belangrijk om ervoor te zorgen dat deze voldoende financiële zekerheid bevatten. Bovendien kan het nuttig zijn om bezitterige neigingen, jaloezie en angsten los te laten om de mensen om je heen meer vrijheid te geven.
Ben je in staat om de symptomen van Ascensie te identificeren?

Als je Ascensie symptomen ervaart, is het normaal dat je tijdens deze periode last hebt van verschillende fysieke ongemakken. Dit komt door het openen van je chakra’s en de toename van trillingen die optreden. U kunt last krijgen van een slechte slaapkwaliteit, vermoeidheid, hoofdpijn, griepachtige symptomen, duizeligheid en/of hartkloppingen. Dit kan een week voor of een week na het evenement gebeuren.
De tastbaarheid van Taurus-kenmerken valt niet te ontkennen.

De zon en de maan verenigen zich in Stier tijdens de volle maanfase, wat de aangeboren eigenschappen van de aardse Stier versterkt. Doorgaans vertonen degenen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren betrouwbaarheid, bruikbaarheid en realisme. Ze bezitten een hemelse hoeveelheid geduld, maar wanneer ze over hun grenzen worden geprovoceerd, zijn ze in staat intense woede en mogelijk zelfs destructief gedrag te vertonen.

Stier heeft meestal veel tijd en rust nodig voordat hij beslissingen neemt. Maar als hij eenmaal besluit iets te doen, zetten ze door. Stier begint een beetje traag, maar kan lang duren. Koppigheid is ook een onderdeel van Stier.

Daarnaast heeft hij ook zekerheid nodig, daarom regelt hij zijn bezit en financiert hij goed. Stier kan soms bezitterig, jaloers of ouderwets zijn. Als zodanig zal hij niet zo snel door verandering gaan, tenzij het hem voldoende comfort en zekerheid geeft. Stier is vaak muzikaal en creatief, en ze geven ook veel om de natuur en het buitenleven.
bezig met wereldse zaken

bezig met wereldse zaken

Stier is een aardeteken en zorgt er dus voor dat we ons kunnen concentreren op alle tastbare dingen, zoals onze bezittingen, huizen, tuinen en (huis)dieren. Gedurende deze tijd kunt u veel tijd besteden aan het aanleggen van uw tuin of het kopen van een nieuw huis en/of nieuwe dingen voor uw huis om de plek van uw dromen te creëren. Je kunt hier heel creatief mee zijn, alles om een ​​heerlijke plek te creëren voor je gezin of gezin.
Onder invloed van Neptunus kun je via ingevingen of dromen inzicht krijgen in financiële zekerheid. Hoe bouw je het? Welke kwaliteiten kun je inzetten in je werk? In welk huis wil je wonen? Wie vind je leuk aan je zijde? Om deze vragen te beantwoorden, kunt u advies inwinnen bij anderen. Ze helpen je de juiste beslissing te nemen. Je zult begrijpen waarom het belangrijk is om een ​​stabiele basis in je leven te leggen.

carrières en financiën

Op de werkvloer kun je meer nadruk leggen op het opbouwen van goede partnerships met je collega’s. Je bent misschien een beetje boos als dingen niet gaan zoals je wilt, maar je collega’s kunnen ook geduld hebben. vice versa. Je voelt je gemotiveerd, creatief en enthousiast en je vindt het leuk om leiding te geven aan en samen te werken met anderen.

Door opbouwende kritiek te uiten naar de andere persoon, heb je het gevoel dat de andere persoon echt het beste met je voor heeft, wat een positieve sfeer op de werkplek brengt! Ook kun je elkaar de ruimte geven om vanuit je intuïtie te werken, nieuwe technieken/methodes te onderzoeken en deze vervolgens te verwerken in je werk.

Het is tijd om anderen meer ruimte te geven

Gedurende deze tijd wilt u misschien een familietraditie voortzetten en warmte, emotionele steun en veiligheid zoeken in uw familie of degenen met wie u een diepere band hebt. Samen eten, samen zingen, roadtrips, de natuur in, avonturen beleven: dat zijn dingen waar je nu van geniet.

Het kan echter zijn dat u het moeilijk vindt om uw geliefde los te laten. Misschien beschouwt u uw partner, kinderen of bepaalde vrienden als ‘uw eigendom’. Als je de aandacht van anderen moet delen, kun je jaloers worden. Je kunt anderen ook de ruimte geven.

Met Ceres in mooi aspect naar de nieuwe maan, is het duidelijk dat bezitterigheid in de familie zit. Aan de basis van deze gevoelens kan de angst liggen om iemand van wie je houdt te verliezen, de angst om in de steek gelaten te worden.

Invloed van Ceres bij volle Maan

 

Ceres zorgt ervoor dat we klaar staan ​​voor anderen en mentale en emotionele voeding uit hen kunnen putten. We willen het beste in anderen naar boven halen. De kans is dus groot dat vrienden en familie je tips geven waarmee je je emoties kunt transformeren. je kunt anderen misschien ook helpen door opbouwende kritiek en echt nuttige tips te geven. Transformeren

Door dit mooie aspect met Pluto kun je echte verandering ervaren en je angsten onder ogen zien. U kunt geen aanspraak meer maken op anderen. Je wordt min of meer gedwongen anderen los te laten. In deze periode voel je je vrij en leer je anderen los te laten. Zo versterk je je eigen basisveiligheid en leer je op jezelf te vertrouwen.

tweelingvlam en nieuwe maan

 

Wanneer tweelingzielen samen zijn, kan de volle maan een positief effect hebben, omdat ze zich emotioneel en materieel veilig voelen bij elkaar. Je kunt er zelfs voor kiezen om samen te wonen en aan nieuwe werkprojecten te werken. Hierdoor kunnen ze veel inspiratie opdoen onder invloed van Neptunus. Ze weten als geen ander dat ze elkaar waard zijn en hun leven samen willen delen.
Tweelingzielen die nog niet aan het daten zijn, kunnen te maken krijgen met jaloezie. Ze hebben bijvoorbeeld een relatie met iemand anders, of kunnen hun tweelingziel niet veel tijd of aandacht geven. Als je nog kinderen hebt, wil de een misschien niet voor de ander kiezen. Je waardeert het gezinsleven en hebt niet de moed om los te laten wat je vertrouwd is. En er kan ook een verlangen naar vrijheid zijn. Gedurende deze periode kan er angst zijn om iemand te verliezen of financieel benadeeld te worden door het uit elkaar gaan met een partner. Door de invloed van Pluto kan de tweelingstraal echter angst doordringen en loslaten.

Traditionele relaties kunnen de vorm aannemen van alternatieve relaties die liberaler zijn.
Het loslaten van angst voor financiële tegenspoed kan je tweelingziel een nieuwe impuls geven en je aanmoedigen om nieuwe richtingen in te slaan in je werk. Dit geeft je een beetje extra inkomen en geeft je vertrouwen in wat je intuïtie je vertelt.

 

Voor meer informatie kun je me een app sturen of mailen

Maar een consult kan ook altijd

veel liefst

Rachida Kacimi

app31637028626

info@lyluah.sr