LyluahBoodschappen die krijgt door je spirituele gidsen.

Boodschappen die krijgt  door je spirituele gidsen.

Heb je ooit herhaalde ontmoetingen meegemaakt met dubbele cijfers, fladderende vlinders die op je neerkwamen of een hardnekkig woord? Deze gebeurtenissen kunnen meer dan toeval zijn. Het kunnen tekens uit het universum zijn, maar wat betekenen ze? Welkom in de wereld van Signs of the Universe.

Tekens zijn de belangrijkste middelen waarmee het universum onze fysieke realiteit binnenkomt. Het zijn dragers van spirituele concepten die betekenis krijgen door deel uit te maken van ons leven. Het zijn geen rigide, levenloze aspecten, maar vitale, functionele reflecties van het dynamische krachtenspel in het universum.

Als je een teken krijgt, is het je waarschijnlijk meteen duidelijk wat het betekent. Als u een teken niet meteen begrijpt, zijn er een aantal manieren om het te interpreteren. Alle logo’s hebben hun toepassingen, omdat ze allemaal hun eigen invalshoek hebben. Het maakt niet uit hoe je een symbool interpreteert, het gaat om de betekenis die je eraan ontleent. Je kunt elk teken zien als een nieuwe openbaring, maar je kunt tekens die in de loop van de tijd zijn verkregen ook zien als een stukje informatie .

1. Dubbel nummer

elf. De essentie van dit nummer is de ontwikkeling van intuïtie, helderziendheid, spirituele genezing en andere metafysische eigenschappen.
tweeëntwintig. De essentie van dit nummer is het grenzeloze potentieel van meesterschap op alle gebieden, niet alleen mentaal maar ook fysiek, emotioneel en spiritueel.
Drieëndertig. Alles is mogelijk.

2. Vlinder

Dit is een krachtig teken van een nieuw begin op een hoger niveau. De rups verandert in een vlinder, een teken dat dit teken de opkomst van nieuwe schoonheid en nieuw bewustzijn kan aankondigen. Het kan ook een tijd van wedergeboorte en transformatie betekenen. In vroege culturen vertegenwoordigden vlinders de ziel of het leven zelf. Ben je herboren?
Een vlinder is ook een vlinder die van de ene vlinder naar de andere vliegt zonder daadwerkelijk contact te maken met iemand. Kun je dat zeggen?
Vlinders kunnen een symbool zijn van vreugde en geluk.

3. geld

Als u overal geld ziet, betekent dit waarschijnlijk dat u er financieel goed voor staat.
Dit teken kan u eraan herinneren om voorlopig meer op uw financiële situatie te letten.

4. Regenboog

Een regenboog is een zegen, waar ter wereld je ook bent. Het zien van een regenboog brengt zegeningen voor jezelf, je relaties en wat je doet in het leven. Een bericht van Spirit dat je op de goede weg bent, dat het pad gezegend is en dat je geleid wordt. Het is duidelijk een teken van vreugde, feest en prestatie. Als je door ontberingen gaat, laat dit teken zien dat je het hebt gemaakt en dat er nieuwe hoop is. Een regenboog betekent het einde van woede en wanhoop.

Voor meer informatie kun je me een app sturen of mailen

Maar een consult kan ook altijd

veel liefst

Rachida Kacimi

app31637028626

info@lyluah.sr