Lyluahaura

aura

Net als je vingerafdruk is je energie volledig uniek en speelt deze een belangrijke rol bij het definiëren van wie je bent. Wanneer je persoonlijke energieveld, bekend als je aura, niet in harmonie is, opent het de deur voor negatieve energie en word je vatbaar voor energievampiers (of word je er zelf een). De overvloed aan negatieve en digitale energie die ons dagelijks omringt, maakt dit onvermijdelijk. Daarom is het van cruciaal belang om prioriteit te geven aan het behoud van uw aurahygiëne, en ervoor te zorgen dat uw energie op de optimale frequentie afgestemd blijft, zodat u de best mogelijke versie van uzelf kunt zijn.

Tegenwoordig staan ​​we versteld van het niveau van onbewustheid dat bestaat. Wij zijn ervan overtuigd dat ons leven aanzienlijk hygiënischer en dus veiliger is. Onze dagelijkse routine bestaat uit douchen, onze handen wassen na gebruik van het toilet en kennis hebben over hoe we onszelf kunnen beschermen tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Degenen die getroffen zijn door besmettelijke ziekten worden geïsoleerd in quarantaine, en persoonlijke hygiëne wordt hoog in het vaandel gedragen. Onze zorg voor reinheid is zelfs zo uitgesproken geworden dat we nu antibacteriële sprays en doekjes bij ons hebben, waardoor we alle aangetroffen bacteriën kunnen elimineren voordat deze de kans krijgen een bedreiging te vormen.

Denk eens aan de reactie die onze voorouders zouden hebben als ze getuige zouden kunnen zijn van onze huidige acties. Het is waarschijnlijk dat ze verbaasd zullen zijn of misschien zelfs geamuseerd zullen zijn in ons gedrag. In het verleden was het niet zo ver weg, toen het concept van bacteriën volledig onbekend was. Deze situatie doet denken aan een citaat dat luidt: “Degenen die dansen zien, worden als krankzinnig beschouwd door degenen die de muziek niet kunnen horen.”
De ongerepte omgeving waarin wij westerlingen vandaag de dag leven, lijkt misschien wel een heel andere wereld dan het ongetemde rijk waarin onze voorouders woonden, waar bacteriën en virussen vrij rondzwierven. Er zijn echter duidelijke verschillen die ons onderscheiden. Ontdek het enigma van je ware identiteit.

Fundamenteel bestaat de samenstelling van je fysieke wezen uit minuscule entiteiten die bekend staan ​​als atomen. Dit principe is universeel van toepassing op zowel levende als levenloze objecten. De kwantumfysica, het wetenschappelijke veld dat de aard van de werkelijkheid op het kleinste niveau van atomen en subatomaire deeltjes verheldert, onthult dat atomen geen stevigheid hebben. Bij nader onderzoek van hun structuur ontdekken we dat ze voornamelijk uit uitgestrekte lege ruimte bestaan.
Een atoom kan worden omschreven als een krachtveld, een miniatuurvortex die energiegolven vrijgeeft.

In het rijk van het universum is het de energie die alle dingen omvat,

in plaats van materie, ondanks de schijn van stilte en stevigheid. Bovendien bezitten atomen een trillingskwaliteit, die resoneert op specifieke frequenties. Dit principe strekt zich uit tot elk element binnen de enorme uitgestrektheid van de kosmos. Verdere verkenning van dit concept zal in de daaropvolgende discussies worden uitgediept.
Ons bestaan ​​is ondergedompeld in een wervelend mengsel van energiegolven, en wij, als individuen, zijn wezens die pulseren van energie. Ondanks het ogenschijnlijk stagnerende en onveranderlijke uiterlijk van het boek of de e-reader die je in je handen hebt, hebben de principes van de kwantumfysica onthuld dat de dingen niet altijd zijn wat ze lijken: het boek dat je in handen hebt, wemelt van de subatomaire deeltjes die voortdurend in beweging zijn.  het bestaat echter ook uit subatomaire deeltjes die met ongelooflijke snelheden razen.
Net als alle vormen van energie en fysieke substanties vertonen deze subatomaire entiteiten een dualistische aard, waarbij ze tegelijkertijd kenmerken van zowel deeltjes als golven belichamen. Net als de hele kosmos bestaan ​​ook wij volledig uit deeltjes en golven, die in gelijke mate bestaan.
Het heersende geloof in de westerse wereld is dat het fysieke lichaam voornamelijk uit tastbare substanties bestaat.

Maak uzelf vertrouwd met uw aura.

Het omarmen van het concept van een energetisch wezen zijn kan in eerste instantie een uitdaging vormen, maar het is van cruciaal belang om de betekenis ervan te erkennen. Als u eenmaal aan dit idee gewend bent geraakt, zal het zeker tal van voordelen opleveren. In dit hoofdstuk laat ik je kennismaken met je energetische essentie, waarbij ik gebruik maak van oosterse filosofische principes die helderheid en universaliteit bieden.

Er zijn twee verschillende krachten die ons kruisen:

de ene stijgt op uit de aarde, terwijl de andere neerdaalt uit het universum daarboven. In tegenstelling tot wat vaak wordt voorgesteld, is de aura geen los omhulsel dat ons omringt; in plaats daarvan doordringt het ons wezen en omhult het ons volledig, net als een foetus die is ondergedompeld in het voedende vruchtwater in de baarmoeder.
Net zoals je hebt waargenomen, komt je energetische individualiteit duidelijk tot uiting in de verschillende variabelen die in je aura aanwezig zijn. In tegenstelling tot de mijne en die van alle anderen heeft jouw aura een unieke vorm. Bovendien is de frequentie waarmee de energiegolven trillen exclusief voor jou.

Op het gebied van individualiteit is het juist om jezelf te beschouwen als een aparte energiegolf, net als ieder ander persoon. Af en toe kom je individuen tegen wiens trillingsfrequentie overeenkomt met die van jou, en word je je ervan bewust dat je op dezelfde golflengte resoneert. Hoewel dit in eerste instantie misschien een metaforische uitdrukking lijkt, geeft het feitelijk een nauwkeurige beschrijving van de band die u met die persoon deelt.

In deze blog is het belangrijk om te benadrukken dat mijn focus ligt op de elementen van de aura die betrekking hebben op onze individualiteit en persoonlijke grenzen. Daarnaast speelt de ziel ook een belangrijke rol in deze discussie.
Om de informatie in dit hoofdstuk meer dan alleen maar een intellectueel concept te maken, kun je deze eenvoudige oefening proberen om de energie van je aura daadwerkelijk te voelen. Begin door uw handen ongeveer tien tot vijftien seconden krachtig tegen elkaar te wrijven.

Begin met het spreiden van uw handen,

waarbij u een afstand van ongeveer tien tot vijftien centimeter aanhoudt. Op dit punt zullen veel mensen de aanwezigheid van een magnetisch veld waarnemen, dat zich manifesteert als een tastbare bal van energie. Het niveau van verbazing komt vaak voort uit de onmiskenbare en levendige aard van deze sensatie.
Om dit gevoel te versterken, kunt u proberen uw handen voorzichtig dichterbij en vervolgens uit elkaar te brengen. Neem even de tijd om bij jezelf in te checken. Kun je je aura voelen? Laten we de aard en het doel van de aura onderzoeken.
De energiestromen waaruit de aura bestaat, zijn samengesteld uit zeven verschillende lagen, die elk een uniek doel dienen en specifieke eigenschappen bezitten. Sommige mensen maken een vergelijking tussen de samenstelling van de aura en de lagen van een ui, waarbij ons fysieke lichaam als de binnenste laag fungeert. Rondom deze kern bevinden zich de zeven steeds grotere lagen van de aura.

voor verdere vragen of wil je een consult stuur me dan een mailtje

veel liefst

Rachida