LyluahTarotkaarten

Tarotkaarten

Historisch onderzoek geeft aan dat het ontstaan ​​van het tarotspel teruggaat tot de 15e eeuw in Noord-Italië. Dit werd bereikt door het bestaande kaartspel uit te breiden met vier extra figuurkaarten en tweeëntwintig troefkaarten. Door de eeuwen heen zijn tarotkaarten voornamelijk gebruikt voor recreatieve doeleinden, waaronder het gebruik ervan in spellen zoals Franse tarot.

De creatie van de vroegste tarotkaarten is terug te voeren tot de periode tussen 1430 en 1450 in Milaan, Ferrara en Bologna, steden in de noordelijke regio van Italië. Gedurende deze tijd werden extra troefkaarten met symbolische voorstellingen geïntroduceerd in het traditionele kaartspel van vier kleuren.

Wat zijn tarotkaarten precies?
In deze editie van Libelle Explains duiken we in de intrigerende wereld van Tarot, verkennen we de ware aard ervan en ontrafelen we de mysteries rond de werking ervan.
Het leggen van tarotkaarten wordt vaak geassocieerd met kaartspellen en waarzeggerijpraktijken. Door gebruik te maken van symboolkaarten kunnen individuen begeleiding zoeken en een beter begrip krijgen van verschillende aspecten van hun dagelijks leven.

Welke informatie geven tarotkaarten?
Door de Tarot te gebruiken, kan men zich verdiepen in een dieper begrip van een bepaalde omstandigheid. Door het gebruik van afbeeldingen onthult de Tarot instinctief verborgen verlangens, cognitieve kaders, obstakels en kenmerken, en schetst uiteindelijk een meer lucide weergave van de verborgen aspecten binnen bepaalde scenario’s.

Is het mogelijk om te voorzien wat ons te wachten staat met behulp van de oude praktijk van het lezen van tarotkaarten?
Is het mogelijk om met tarotkaarten in de toekomst te kijken? De Arcana bevat het antwoord…
Een goed begrip hebben van tarotkaarten en hun onderlinge verbindingen is essentieel om voorspellingen te doen over de toekomst door ze te gebruiken. Verder moet men ook rekening houden met de gestelde vraag en de tarotkaarten in relatie daarmee interpreteren.

Wat is de term die wordt gebruikt om te verwijzen naar een persoon die de kunst van het interpreteren van tarotkaarten beoefent?
Tarotkaartlezers zijn personen die het vermogen hebben om de betekenissen achter tarotkaarten te interpreteren en inzicht te geven. Deze personen hebben een diep begrip van de symbolische taal die in Tarot wordt gebruikt, waardoor ze begeleiding en duidelijkheid kunnen bieden aan degenen die op zoek zijn naar antwoorden of begeleiding. Door gebruik te maken van hun kennis van het traditionele Tarot-spel, dat bestaat uit 78 kaarten verdeeld in grote en kleine arcana, bieden Tarot-kaartlezers interpretaties die licht kunnen werpen op verschillende aspecten van iemands leven, waaronder relaties, carrière en persoonlijke groei. Door het gebruik van intuïtie en hun begrip van de symboliek in elke kaart, zijn Tarotkaartlezers in staat om iemands energie aan te boren en waardevolle inzichten en perspectieven te bieden. Of je nu op zoek bent naar begeleiding bij het nemen van beslissingen of gewoon op zoek bent naar een dieper begrip van jezelf, individuen wenden zich tot Tarot-kaartlezers voor hun expertise in het vertalen van de berichten en betekenissen op de kaarten.

In een hoek versierd met betoverende decoraties, biedt ze haar unieke interpretatie van de Tarot op een eigentijdse manier. Het is haar bedoeling om deze oude waarzeggerijpraktijk voor iedereen toegankelijk en aantrekkelijk te maken. Of het nu gaat om begeleiding van individuen of koppels, haar expertise is op maat gemaakt om te resoneren met een breed publiek.

Sranang Tarot kaarten

Vanaf februari zal ik ook workshops geven betreft de Sranang tarot. Ik heb de kaarten niet veranderd, alhoewel ik dit wel zou willen, maar het helaas niet kan. De betekenis van de kaarten zitten er heel diep ingebakken door middel van de cijfers, astrologie, elementen en symbolen. Met de simpele uitleg maak ik het voor mensen mogelijk om de kaarten te leren leggen. Ik gebruik een anders systeem wat mij anders maakt dan anderen, maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen manier van leggen.

Rad van fortuin heeft de nummer 10 en daarbij hoort de magiër nummer 1 en de dwaas nummer 0. Met deze neutrale woorden krijg je de tarot. Deze combinatie laat de rad van fortuin nummer 10 worden. Dit laat zien dat we moeten gokken om veel te winnen of dat wij een troostprijs ontvangen.