LyluahOp 29 mei 2023 zal er een unieke planeten zijn die belooft zowel een gevoel van positiviteit als onverwachte wendingen te brengen.

Op 29 mei 2023 zal er een unieke planeten zijn die belooft zowel een gevoel van positiviteit als onverwachte wendingen te brengen.

Op 29 mei zal er een unieke planeten zijn die velen zeker zal plezieren. Vijf verschillende planeten zullen zich aan de hemel uitlijnen en hun aanwezigheid zal meer uitgesproken zijn dan normaal. Deze kosmische gebeurtenis zal zeker een impact op iedereen hebben, dus neem even de tijd om erachter te komen hoe het jou kan beïnvloeden.
De huidige planetaire uitlijning wordt sterk beïnvloed door Jupiter, en het is duidelijk dat deze invloed sterk door jou wordt gevoeld. Deze planeet schenkt je een aanzienlijke hoeveelheid optimistische energie, die je in jezelf kunt voelen.

Door deze afstemming wordt de invloed van de vijf planeten op je leven versterkt. Dit kan een golf van emoties veroorzaken die kan resulteren in een tumultueuze rit. Waarschijnlijk ondergaat u een spirituele transformatie en bent u zich scherp bewust van de noodzaak van verandering. Bovendien kan deze processie van planeten je een aanzienlijke hoeveelheid positieve energie geven, waardoor je optimistisch kunt worden over wat de toekomst in petto heeft.

De aanwezigheid van vreugdevolle Jupiter-energie is gemakkelijk waarneembaar.

De uitlijning die we momenteel ervaren, wordt sterk beïnvloed door Jupiter. Dit komt door onze overgang naar de volle maan in Boogschutter op 4 juni, wat een teken is dat Jupiter regeert. Nu we 29 mei naderen, zal Jupiter, bekend als de planeet van groei en overvloed, ons voorzien van een schat aan positieve en hoopvolle energie. Bovendien zullen ons pad en doel in het leven duidelijker worden als Jupiter op één lijn ligt met de Noordelijke Maansknoop.

De planeet Jupiter is onlangs verschoven naar het astrologische teken Stier, wat wordt geassocieerd met een vurig verlangen naar monetaire stabiliteit. Deze neiging tot financiële zekerheid kan voelbaar zijn in uw persoonlijke leven, zoals blijkt uit uw investeringen in uw leefruimte, uw voorliefde voor huisdecoratie of tuinieren, of de creatieve uitingen die u nastreeft. Mogelijk merkt u ook een toename van de mogelijkheden om uw vaardigheden toe te passen of internationale ondernemingen aan te gaan. Deze overgang kan je innerlijke avonturier wakker maken en je aspiraties binnen handbereik brengen.
De invloed van deze planeten op jou kan op de volgende manier worden begrepen.

 

De planetaire uitlijning waarbij Uranus betrokken is, heeft een aanzienlijke invloed op uw verlangen om veranderingen in uw leven aan te brengen. Je verlangt ernaar om een ​​nieuwe richting in te slaan, maar op een voorzichtige manier. In het geval dat u niet vatbaar bent voor verandering en vatbaar bent voor pessimisme (wat de energie van Saturnus is), kan de kans groter worden dat u obstakels tegenkomt. Uranus heeft ook het vermogen om je buiten je comfortzone te duwen.
Deze planeet heeft de kracht om revoluties te ontketenen en een opstandige geest in je op te wekken. Misschien verlang je op dit moment naar meer onafhankelijkheid en verlang je ernaar een eigen pad uit te stippelen.

Je kunt een plotselinge inspiratie ervaren voor een ander pad dat u wilt volgen. Dit nieuwe pad zou mogelijk een inkomstenstroom kunnen opleveren. Onder invloed van Mercurius kunt u nieuwe personen in uw leven tegenkomen die u kunnen helpen een nieuwe toekomst vorm te geven. Je hoeft zich geen zorgen te maken, want uw intuïtie wordt versterkt onder invloed van Neptunus. Vertrouwen op je intuïtie zal uiteindelijk leiden tot natuurlijke oplossingen voor eventuele uitdagingen.
Het concept van Twin Flames en de onverwachte wendingen die daarbij komen kijken.

Op 29 mei heeft de uitlijning van planeten een significant effect op tweelingvlammen, omdat de verbinding tussen hen veel krachtiger en telepathischer wordt. Deze periode kan worden gevuld met een gevoel van vreugde en luchthartigheid, waardoor het gebruik van humor de spanningen tussen de twee individuen kan verlichten. Als resultaat is er een mogelijkheid voor spirituele groei en wederzijdse aanmoediging om angsten en onzekerheden te overwinnen.

In het rijk van tweelingzielen is het belangrijk om voorbereid te zijn op onverwachte wendingen. Karmische situaties die aan de gang waren, bereiken eindelijk hun einde. Dit kan komen in de vorm van onvoorziene ontmoetingen of berichten van je tweelingziel. Bovendien kun je plotselinge inspiratie krijgen over een nieuw pad of richting voor de roeping van je ziel. Nieuwe kansen, waaronder de uitbreiding van je gezin, kunnen zich in uw toekomst voordoen met uw tweelingziel. Houd er rekening mee dat uw ambities werkelijkheid kunnen worden.

Wil je graag een consult

kun je me een mailtje sturen

veel liefst

Rachida