LyluahMaak je klaar voor een tumultueus seizoen!(oktober)

Maak je klaar voor een tumultueus seizoen!(oktober)

De zons- en maansverduisteringen die in oktober plaatsvinden, zijn een kosmische klap die je leven in een oogwenk kan transformeren. Je hebt nu de mogelijkheid om obstakels om te zetten in kansen en de waarde te ontdekken in elke onverwachte wending.
Elk seizoen biedt een unieke kans op zegeningen: geluk, kansen om te slagen en momenten van emotionele helderheid. Deze zegeningen zullen je in staat stellen alle goede dingen te ontvangen waar je naar verlangd hebt.

Oktober 2023 zal een maand worden waarin een aantal belangrijke astrologische gebeurtenissen zullen plaatsvinden. Met name zeven van deze gebeurtenissen zullen een opmerkelijke impact op u hebben.

Ervan uitgaande dat het de bedoeling is om bij de lezer een gevoel van empowerment op te wekken, zou één benadering kunnen zijn: ‘Claim je kracht op. Sta vol vertrouwen in je eigen unieke sterke punten en capaciteiten. Omarm je potentieel en neem de leiding over de richting van je leven.

Elk voorbijgaand moment, samen met elke astrologische fase, dient als een springplank in de richting van het vervullen van de ambities die altijd in je hebben gewoond. De gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld, zijn volgens plan verlopen. Nu de maand oktober begint, ben je klaar om je innerlijke kracht vast te pakken en alle geschenken en wonderen te verwelkomen die de kosmos voor je in reserve heeft.

Het oktoberseizoen begint

Oktober is vol momenten van verandering en vooruitgang. Venus eindigt retrograde en gaat Maagd binnen, terwijl Pluto vanaf 11 oktober direct in Steenbok gaat. Het seizoen van oktober zegent je met geluk, kansen en emotionele helderheid, zodat je alle goede dingen kunt ontvangen die je altijd al hebt gewenst.

14 oktober markeert de start van het tweede seizoen in 2023. Het gaat om een ​​zonsverduistering bij de nieuwe maan in Weegschaal. Het helpt je jezelf open te stellen voor de goddelijke leiding van het universum. Je ziet nu hoe jouw connecties je kunnen helpen je dromen waar te maken. Door gebruik te maken van deze waardevolle relaties kunt u vooruitgang boeken met een belangrijk project of een geweldige kans grijpen die zich in april voor het eerst voordoet. Dan is er de Nieuwe Maan-zonsverduistering in Ram, die het eerste kwartaal van het jaar begint.

Durf jij risico’s te nemen?

Dit is jouw tijd om uit de schaduw te stappen en in het licht van het leven te stappen. Welke uitdagingen het afgelopen retrogradeseizoen ook met zich meebracht, je kunt nu alles in goud veranderen en waarde ontdekken in elk moment en elke nieuwe wending.

Zonsverduisteringen vertegenwoordigen externe veranderingen. Sta jezelf tijdens deze zonsverduistering toe om vol vertrouwen ja te zeggen, risico’s te nemen en nieuwe dingen te proberen. Omdat je goddelijke leiding ontvangt van het universum.

Het beste moet nog komen!

Nu oktober triomfantelijk ten einde loopt, voegt het seizoen nog een hoofdstuk toe: de maansverduistering tijdens de Volle Maan in Stier op 28 oktober. Ze omhelst je op een emotioneel helende manier.
Deze zonsverduistering in Stier is de laatste in een grote cyclus van zonsverduisteringen in Stier en Schorpioen die sinds november 2021 hebben plaatsgevonden. Terwijl er iets nieuws is begonnen, gebruik dit moment om te eren wie je bent

Voor alle twaalf sterrenbeelden is nu de maandhoroscoop voor oktober 2023 beschikbaar. Deze inzichtelijke gids presenteert een reeks voorspellingen en potentiële gebeurtenissen die zich deze maand kunnen voordoen. Of het nu gaat om een ​​nieuwe carrièremogelijkheid, een romantische afspraak of een periode van introspectie en persoonlijke groei, de maandelijkse horoscoop voor oktober 2023 biedt waardevolle inzichten en advies om de hemelse energie van de komende maand te helpen navigeren.
Mensen geboren tussen 21 maart en 19 april vallen onder het sterrenbeeld Ram.

Zet zaterdag 28 oktober 2023 in je agenda voor een meevaller. Deze dag zal een veelbelovende wending aan de gebeurtenissen met zich meebrengen die je niet mag missen.

RAM

De maand oktober begroet u met een aangename verrassing: een potentiële opleving in zowel uw financiële als romantische inspanningen. De zonsverduistering die samenvalt met de nieuwe maan in Weegschaal kan een keerpunt in je liefdesleven markeren en de weg vrijmaken voor positieve verandering. Op dezelfde manier zou de maansverduistering tijdens de volle maan in Stier u in staat kunnen stellen uw financiële positie te versterken, waardoor er meer mogelijkheden vrijkomen om je passies en ambities na te streven. Met deze ontwikkelingen krijgt u wellicht meer ruimte om je dromen waar te maken.
Wanneer er een maansverduistering plaatsvindt, wordt er gezegd dat dit een toename van de financiële welvaart voor u kan opleveren. De zonsverduistering geeft je echter ook de mogelijkheid om een ​​dieper inzicht te krijgen in je eigenwaarde. Dit nieuwe perspectief kan u helpen uw inspanningen te concentreren op wat werkelijk belangrijk voor u is, inclusief de mensen en dingen die de meeste betekenis in uw leven hebben. Het is belangrijk om uw verlangens en ambities volledig te omarmen, aangezien de komende maand oktober je onbeperkte mogelijkheden biedt om je dromen werkelijkheid te laten worden.

STIER

Individuen geboren onder het astrologische teken Stier vallen binnen het datumbereik van 20 april tot 20 mei.

Gelukkig nieuws voor iedereen; de datum van zaterdag 28 oktober 2023 is een veelbelovende dag.

De komende maansverduistering bij de volle maan in Stier op 28 oktober biedt een unieke en diepgaande kans in de kosmische wereld. Ben jij bereid om verandering in je leven met open armen te verwelkomen?

De huidige zonsverduistering is een onderdeel van een cyclus die in november 2021 begon. Het is belangrijk om je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling als resultaat van deze langere reis te erkennen. Bedenk eens hoeveel zelfverzekerder u nu voor uzelf en uw behoeften kunt opkomen. Dit is het fundamentele aspect van het accepteren van de ultieme vreugde die het universum te bieden heeft.

Nadat de ene fase is afgerond, kan de volgende fase beginnen. Succes kan worden bereikt door vertrouwen in zichzelf te hebben en open te staan ​​voor het nemen van risico’s. Als aardeteken dat stabiliteit waardeert, kan het moeilijk zijn om hiermee in het reine te komen, maar het is cruciaal om dit te doen. Alleen dan kun je kansen die zich voordoen met beide handen grijpen. Het internaliseren van deze les in oktober kan leiden tot een groter gevoel van overvloed in je leven.

TWEELING

Tweeling (21 mei tot 20 juni)

Geluksdag: zaterdag 28 oktober 2023

Om volledig te kunnen profiteren van uw goddelijke gaven en de wonderbaarlijke mogelijkheden van het universum, moet je emotioneel en spiritueel ontvankelijk zijn. Hoewel je een extravert teken bent, zul je vaak stoppen om de zin van het leven te omarmen en jezelf de tijd geven om van je verleden te genezen. Dit is de kosmische begeleiding die je nodig hebt om je te helpen ‘de plek’ te bereiken waar je duidelijk de rijke mogelijkheden om je heen kunt zien.

De Maansverduistering tijdens de Volle Maan van Stier biedt je de mogelijkheid om naar binnen te gaan, je dromen en intuïtie te verwerken, te genezen en te eren. Door het verleden en eventuele pijn of onvervulde verlangens te helen, kun je ruimte creëren om te groeien in vertrouwen in jezelf. Zo weet jij precies wat jouw doelen zijn en kun jij onvermoeibaar werken aan jouw succes.

KREEFT

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Geluksdag: zaterdag 28 oktober 2023

Dit jaar ligt er veel aandacht voor de mensen om je heen. En hoe ze uw doelen en dromen beïnvloeden. Jupiter is momenteel retrograde in Stier, wat je helpt te groeien en jezelf te laten genieten van de voordelen van bepaalde relaties in je leven. Toch is de maansverduistering tijdens de Volle Maan van Stier voor jou het juweeltje van oktober.

Deze cyclus zal je helpen te zien hoeveel je veranderd bent sinds het begin van de grote cyclus in november 2021. Je begint jezelf meer te respecteren en staat jezelf toe om je open te stellen, uit te breiden en andere richtingen op te gaan. Hierdoor kan het geluk dat je zoekt, je op de meest onverwachte plaatsen vinden.

Wanneer deze cyclus zijn hoogtepunt bereikt, zul je je realiseren: ik hoef niet zo hard te werken om het volgende deel van mijn pad te creëren. Geniet van de beloningen van alles wat je maakt.

LEEUW

Leeuw is een sterrenbeeld dat loopt van 23 juli tot 22 augustus.

De toevallige dag in kwestie is zaterdag 28 oktober van het jaar 2023.

Om de maand te beginnen, is het belangrijk om eerlijk te zijn over je carrièreambities. Dit garandeert dat u niet alleen op zoek bent naar financiële voorspoed, maar ook naar het bereiken van uw ware roeping en doelstellingen. Je concentreert je op je professionele leven, omdat je op dit gebied meer vervulling nodig hebt. Eindelijk bevindt u zich in de juiste, goddelijke positie om uw verlangens te manifesteren en werkelijkheid te maken!

Momenteel bevindt Jupiter zich in retrograde in Stier, die uw professionele leven beheerst. Als resultaat van je persoonlijke groei heb je het potentieel om betekenisvolle veranderingen teweeg te brengen in dit domein van je leven.

Op 28 oktober zal er een hemelse gebeurtenis plaatsvinden wanneer de volle maan in Stier samenvalt met een maansverduistering. Deze gebeurtenis zal een verandering in uw kijk teweegbrengen, waardoor de nabijheid van al uw ambities wordt onthuld, en hoe haalbaar ze zijn. Zolang je eerlijk blijft tegenover jezelf, je concentreert op je innerlijke wezen en vertrouwen hebt in het pad dat voor je ligt, zul je overladen worden met overvloed.

MAAGD

Personen geboren tussen 23 augustus en 22 september vallen onder het astrologische teken Maagd.

Voor degenen die onder het teken Maagd zijn geboren, brengt de maand oktober grote verwachtingen met zich mee. Nu Jupiter zijn retrograde beweging begint en er een maansverduistering plaatsvindt tijdens de volle maan in Stier, is er een krachtige activering van het gebied van overvloed, geluk en expansie. Dit is het ideale moment om nieuwe kansen te grijpen, berekende risico’s te nemen en vertrouwen te hebben in de best mogelijke uitkomst voor zowel uw leven als uzelf.

Na een periode van onzekerheid of verbijstering over jouw richting in het leven, wordt er weer een gevoel van helderheid verkregen. Je begint een hernieuwd gevoel van macht over je omstandigheden te krijgen. Bovendien herken je de aanwezigheid van het goddelijke in je leven, terwijl je heimelijk achter de sluier van het dagelijks leven werkt.

Tijdens de volle maan in Stier op 28 oktober helpt de maansverduistering bij de acceptatie van een interne transformatie, resulterend in een uitbreiding van de mogelijkheden voor persoonlijke ambities. Maansverduisteringen duiden op een belangrijke realisatie of een nieuwe staat van bewustzijn.

Personen geboren tussen 23 augustus en 22 september vallen onder het astrologische teken Maagd.

De toevallige dag van 28 oktober 2023 wordt als een veelbelovende gelegenheid beschouwd.

Voor degenen die onder het teken Maagd zijn geboren, brengt de maand oktober grote verwachtingen met zich mee. Nu Jupiter zijn retrograde beweging begint en er een maansverduistering plaatsvindt tijdens de volle maan in Stier, is er een krachtige activering van het gebied van overvloed, geluk en expansie. Dit is het ideale moment om nieuwe kansen te grijpen, berekende risico’s te nemen en vertrouwen te hebben in de best mogelijke uitkomst voor zowel uw leven als uzelf.

Na een periode van onzekerheid of verbijstering over jouw richting in het leven, wordt er weer een gevoel van helderheid verkregen. Je begint een hernieuwd gevoel van macht over je omstandigheden te krijgen. Bovendien herken je de aanwezigheid van het goddelijke in je leven, terwijl je heimelijk achter de sluier van het dagelijks leven werkt.

Tijdens de volle maan in Stier op 28 oktober helpt de maansverduistering bij de acceptatie van een interne transformatie, resulterend in een uitbreiding van de mogelijkheden voor persoonlijke ambities. Maansverduisteringen duiden op een belangrijke realisatie of een nieuwe staat van bewustzijn.

WEEGSCHAAL

Personen geboren tussen 23 september en 22 oktober vallen onder het astrologische teken Weegschaal.

Op de toevallige dag van zaterdag 14 oktober 2023 staat ons een meevaller te wachten.

De huidige periode van je leven betekent jouw moment om te schitteren. Elk aspect van het universum lijkt erop te wijzen dat dit jouw tijd is voor een persoonlijke heropleving; een tijdperk dat je aan jezelf te danken hebt. Het is een tijd voor jou om de verlangens die het diepst in je liggen te verwezenlijken en je eigen dromen te manifesteren.

Het eerste eclipsseizoen van dit jaar begon in april, met een zonsverduistering tijdens de nieuwe maan in Ram. Momenteel ervaar je de voordelen van de zonsverduistering die plaatsvindt tijdens de nieuwe maan in Weegschaal op 14 oktober. Als gevolg daarvan voel je je nieuw leven ingeblazen en ontwaakt, klaar om je goddelijke missie te aanvaarden.

Het ervaren van een zonsverduistering kan helpen bij het herontdekken van iemands doelen, dromen en motivaties voor het leven. Dit zorgt voor een authentieker zelf en een groter zelfvertrouwen. De behoefte aan externe validatie neemt af naarmate de eigenwaarde wordt erkend. Door deze krachtige energie te omarmen, kan iemand onderscheiden waar zijn persoonlijke kracht op gericht moet zijn, wat leidt tot een substantieel groeipotentieel.

Schorpioen

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Geluksdag: zaterdag 14 oktober 2023

Je bent een zeer intuïtief waterteken en moet vaak leren meer op jezelf te vertrouwen. Maak je geen zorgen over het zoeken naar bewijs om te bewijzen wat je voelt of weet. Maar respecteer je intuïtie of de goddelijke tekens in je dromen als al het bewijs dat je nodig hebt.

Wanneer je jezelf toestaat meer ruimte te maken voor wat je wilt manifesteren, heb je een grote ‘schoonmaak’ in je leven ervaren. Vertrouw nu op jezelf: je weet wat het beste is voor jou en het leven dat je wilt creëren.

De nieuwe maan-zonsverduistering in Weegschaal op 14 oktober werpt een helder licht op je onderbewuste gebieden. Het gaat over dromen en intuïtie, en zonsverduisteringen vertegenwoordigen eeuwige verandering. Dit is een geweldige kans om je innerlijke zelf te omarmen en het het leven te laten creëren dat je zoekt. Maak je geen zorgen dat alles weer wordt zoals het was. Jij bent gezegend en de enige.

Boogschutter

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Geluksdag: zaterdag 14 oktober 2023

Je wordt gevormd door de mensen met wie je de meeste tijd doorbrengt. Het kan uw partner, een vriend, een familielid of een collega zijn. Wanneer je de mensen om je heen kiest, moet je er ook voor zorgen dat je meer op hen wilt lijken. Of het nu gaat om hun inzet, moed, inzicht, vriendelijkheid of hun bereidheid om aan zichzelf te werken en te groeien. Want uiteindelijk zul je al deze kwaliteiten overnemen!

Als u zich realiseert welke impact uw goede vrienden, kennissen en minder bekende mensen op uw leven hebben, zult u selectiever zijn over wie toegang tot u heeft. Dit is precies wat de Nieuwe Maan Zonsverduistering in Weegschaal activeert.

Weegschaal regeert uw sociale kring en uw eigen doelen. Wanneer deze eclips plaatsvindt, zoek dan naar mogelijkheden om positieve veranderingen aan te brengen in deze gebieden van je leven.

STEENBOK

Steenbok (22 december – 19 januari)

Geluksdag: zaterdag 14 oktober 2023

Een van de belangrijkste factoren voor succes is het besef dat niet alleen uw carrière voldoening geeft, maar ook uw persoonlijke leven. Een nieuwe reeks verduisteringen, te beginnen met de zonsverduistering van deze maand bij de Nieuwe Maan in Weegschaal, zal je helpen je te concentreren op je carrière en persoonlijke leven. En hoe je die twee in balans kunt brengen, zodat je een leven kunt creëren dat in alle opzichten voldoening geeft.

De zonsverduistering activeert jouw carrièresector. Maar de cyclus van 2023 begint met de Nieuwe Maan-zonsverduistering van april in Ram, die uw huis en gezin in de kijker zet. Wanneer u uw behoeften respecteert waardoor u zich gelukkig en vervuld voelt, zult u een betere balans tussen werk en privé vinden. Als je jezelf de ruimte geeft om te genieten van de dingen die je de meeste voldoening geven, dan ben je in flow. Je zult op natuurlijke wijze meer geluk en overvloed in je leven aantrekken.

WATERMAN

Waterman (20 januari – 18 februari)

Geluksdag: zaterdag 14 oktober 2023

Nu de zonsverduisteringscyclus in Ram en Weegschaal aan de gang is, ben je zojuist begonnen aan een van de meest opwindende en verrijkende fasen van je leven. Het punt hier is om volledig te beseffen hoe het uiten van je waarheid het leven creëert dat je zoekt. Na zoveel therapie en zoveel lessen in het voor jezelf opkomen, heb je de vruchten van dit werk geplukt.

Wanneer de Zonsverduistering zijn hoogtepunt bereikt bij Nieuwe Maan in Weegschaal, zie je hoe je voor de mooiste verrassingen kunt zorgen. Tenminste als je afgestemd bent op de goddelijke werking van het leven.

Zonsverduisteringen benadrukken uw gebieden van overvloed, geluk, expansie en nieuwe kansen. Zonsverduisteringen vertegenwoordigen externe veranderingen of kansen in uw leven. Dit is dus iets dat je wordt aangeboden en dat de kracht heeft om je leven op de krachtigste manier te veranderen.

VIS

Personen geboren tussen 19 februari en 20 maart vallen onder het astrologische teken Vissen.

Op de gelukkige datum van zaterdag 28 oktober 2023 kan er een meevaller overkomen.

De dierenriem herkent deze sterformatie als de dichter van alle sterrenbeelden. Er wordt verwacht dat alle woorden die u uitspreekt een diepgaande impact zullen hebben, gezien uw hemelse verbondenheid. Of je nu je creativiteit uitdrukt of een gesprek voert, je woorden komen samen met de draden van het universum om de werkelijkheid op een goddelijke manier vorm te geven.

Momenteel bevindt Jupiter, de planeet die overvloed vertegenwoordigt in de astrologie, zich in retrograde beweging terwijl hij door Stier reist. Dit heeft directe invloed op uw communicatiesector. Je hebt de mogelijkheid om de kracht van je persoonlijke ontwikkeling te benutten door taal te gebruiken om de realiteit te manifesteren die je wenst.

Terwijl de volle maan samenvalt met een maansverduistering in Stier, spoelt er een plotselinge golf van begrip over je heen. Dit moment van helderheid benadrukt de enorme vooruitgang die je hebt geboekt sinds het begin van de grote cyclus in november 2021. Het accentueert de kracht van je wilskracht en de kracht van je intenties, die beide hebben bijgedragen aan je substantiële vooruitgang. Dit moment van realisatie vervult je met dankbaarheid voor wat er is gebeurd en geeft een gevoel van genezing van wonden uit het verleden. Het brengt je naar een plek van vrede en tevredenheid.