LyluahJe kunt specifiek bij het universum terecht voor ondersteuning?

Je kunt specifiek bij het universum terecht voor ondersteuning?

Je stuurt bijvoorbeeld een hulpverzoek naar je gids of Winti. Maar weinig mensen realiseren zich: je zendt ook onbewuste waarschuwingsteken uit! Hoe ze je leven beïnvloeden. “Het universum reageert altijd op jouw waarschuwingsteken. Dat is de wet van canon.”

Je ontvangt energieën en waarschuwingsteken uit het universum die overeenkomen met de energieën en waarschuwtekens die jij uitzendt.

je straalt voortdurend energie uit

Misschien heb je wel eens gehoord van een signaal uit het universum. Heeft u een van deze borden ontvangen om u de weg te wijzen? Je ontvangt niet alleen waarschuwtekens, je stuurt ze voortdurend het universum in. Hoe het werkt en hoe het u kan helpen uw wensen kenbaar te maken.

Het universum is een eindeloze uitgestrektheid van energie, en jij ook – een grenzeloze energiebron. Je straalt die energie voortdurend uit, of het nu gaat om je dierbaren, de omgeving waarin je woont, alle uithoeken van de wereld en uiteindelijk naar het universum als geheel. Deze signalen die u uitzendt, dragen uw energie naar buiten.

De Wet van Aantrekking is een concept dat stelt dat de gedachten en emoties van een individu de loop van zijn leven rechtstreeks kunnen beïnvloeden. De theorie stelt dat een individu positieve resultaten en ervaringen kan manifesteren door zich te concentreren op positieve gedachten en gevoelens.

Aan de andere kant kan het blijven stilstaan ​​bij negatieve gedachten en emoties negatieve ervaringen en uitkomsten aantrekken. Dit concept heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen, waarbij veel mensen het gebruiken als een hulpmiddel voor persoonlijke groei en succes. Sommige critici hebben de theorie echter afgedaan als pseudowetenschap en gewaarschuwd tegen het potentieel ervan om het beschuldigen van slachtoffers te bevorderen. Ondanks de controverse rond de Wet van Aantrekking, beweren de voorstanders ervan dat deze de kracht heeft om levens te transformeren en een positievere wereld te creëren.

Volgens de Wet van Aantrekking is het Universum altijd synchroon met jouw signalen. De energie en signalen die je uitzendt, worden door het universum naar je terug gespiegeld. Het Universum opereert zonder bijbedoelingen en manipuleert jouw signalen niet om jou naar een bepaalde uitkomst te leiden. In plaats daarvan reageert het op jouw signalen met dezelfde hoeveelheid energie die jij hebt afgegeven. Uiteindelijk heb je de vrijheid om te kiezen en te ervaren wat je wenst in je leven.
Het heelal is een grenzeloze uitgestrektheid van energie. Op dezelfde manier ben jij ook een oneindige bron van energie. Deze energie wordt voortdurend door jou naar buiten geprojecteerd en beïnvloedt de mensen om je heen, je omgeving, de hele wereld en uiteindelijk het universum zelf. De signalen die je uitzendt, bepalen deze energie.

De Wet van Aantrekking is een concept dat de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen. Dit idee suggereert dat de energie die individuen in het universum uitstralen, soortgelijke energie naar hen terug zal aantrekken. Volgens deze wet zullen positieve gedachten en emoties positieve ervaringen en kansen aantrekken, terwijl negatieve gedachten en emoties negatieve zullen aantrekken. Hoewel sommige mensen dit concept misschien met scepsis bekijken, hebben anderen succes geboekt bij het toepassen van de Wet van Aantrekking op hun leven door middel van visualisatie en positieve affirmaties.

Volgens de Wet van Aantrekking reageert het Universum op de signalen die jij uitzendt. Dit betekent dat de energie en signalen die je uitzendt, worden geëvenaard door het universum. Er is geen verborgen agenda die het Universum volgt, noch stuurt het jou met deze signalen in een bepaalde richting. Het enige doel is om met hetzelfde energieniveau op uw signalen te reageren. Je hebt de vrijheid om te kiezen welke ervaringen je in je leven wilt hebben.
Wanneer ze goddelijke tussenkomst nodig hebben, wenden veel mensen zich tot engelen of geesten voor leiding en hulp. Dit kan worden bereikt door middel van bewuste signalen, die methoden zijn om met het spirituele rijk te communiceren. Deze signalen kunnen de vorm aannemen van gebed, meditatie of specifieke rituelen. Door deze signalen uit te zenden hopen individuen begeleiding en steun te krijgen van hun spirituele bondgenoten.

Er zijn bepaalde signalen die je opzettelijk kunt uitzenden om hulp te vragen aan het universum. Wanneer u met een dilemma wordt geconfronteerd en niet kunt onderscheiden welke keuze de beste is, kunt u om begeleiding vragen. Op dezelfde manier is het acceptabel om in moeilijke tijden hulp te zoeken door om steun en standvastigheid te vragen. Als je inzicht, inspiratie of wijsheid nodig hebt om een ​​stap voorwaarts te zetten, kun je signalen van bewustzijn uitzenden door middel van gebed, meditatie of rituelen. Zelfs het luid uiten van uw verzoeken aan het Universum kan effectief zijn.

Verschillende mensen zoeken begeleiding uit verschillende bronnen – sommigen wenden zich tot engelen, anderen tot spirituele gidsen en sommigen tot God of het universum. Elk van deze bronnen vertegenwoordigt de energie van de kosmos en heeft het vermogen om antwoorden op uw vragen te geven.

Het is van cruciaal belang om leiding te zoeken bij universele krachten die resoneren met jouw overtuigingen. Voel je via je gidsen een diepe verbinding met het Universum of de Geest? Of vertrouw je vooral op de begeleiding van engelen? Onthoud: als je hulp of leiding nodig hebt, aarzel dan niet om die bij het Universum te zoeken.
De impact van onbewuste signalen op iemands leven is een onderwerp van groot belang. Deze signalen zijn misschien onzichtbaar voor de bewuste geest, maar ze kunnen aanzienlijke macht uitoefenen over iemands gedrag, gedachten en emoties. Hoewel ze vaak over het hoofd worden gezien, kunnen ze iemands perceptie van de wereld bepalen en de besluitvorming beïnvloeden op manieren die misschien niet meteen duidelijk zijn. Het belang van het herkennen en begrijpen van deze signalen kan niet genoeg worden benadrukt, omdat ze het potentieel hebben een grote impact op iemands leven te hebben.

Zonder het te beseffen zend je een overvloed aan signalen uit naar de wereld om je heen. Deze signalen worden beïnvloed door uw blinde vlekken, of gebieden waar u geen zelfbewustzijn heeft. Ze spelen een sleutelrol bij het vormgeven van wat jij in het universum projecteert. Deze signalen omvatten de verhalen die u over uzelf deelt en de overtuigingen die u heeft over uw eigen capaciteiten. Ze worden gevormd door de coping-mechanismen die je sinds je kindertijd hebt ontwikkeld, maar ook door de verdedigingsmechanismen die bepalen hoe je op uitdagende situaties reageert.

Een defecte link naar de kosmos

De impact van onbewuste signalen op iemands leven is aanzienlijk. Er zijn momenten waarop de link tussen jou en het universum verward raakt door de uitzending van gemengde signalen. Terwijl je bijvoorbeeld bewust het Universum om leiding vraagt ​​en om een ​​substantiële som geld vraagt, kan er tegelijkertijd een energieoverdracht plaatsvinden die erop wijst dat je niet echt gelooft dat het de bedoeling is dat je gelukkig bent.

Wanneer je begeleiding zoekt bij het Universum, zal de reactie die je ontvangt de gemengde energie weerspiegelen die je uitstraalt. Ter illustratie: als je moeite doet en wat geld verdient, kan het Universum je een klein bedrag toekennen. Omgekeerd kunt u een grote som geld ontvangen, maar tegen een onvoorziene uitgave aanlopen waardoor deze snel opraakt. Op deze manier zorgt het universum voor heldere reacties.

Als je je verder verdiept in de energie die je uitstraalt, zul je er een beter begrip van krijgen. Dit omvat zowel bewuste als onbewuste signalen. Naarmate je meer inzicht krijgt in jouw energie, wordt jouw verbinding met het Universum helderder. Op het moment dat uw signalen duidelijk en nauwkeurig zijn, zal alle onduidelijkheid eromheen verdwijnen.

maar als je graag een consult wilt kunt me een app of mailtje sturen

Veel liefst

Rachida