LyluahIn de maand augustus 2023 zijn er verschillende belangrijke astrologische gebeurtenissen die van groot belang zijn.

In de maand augustus 2023 zijn er verschillende belangrijke astrologische gebeurtenissen die van groot belang zijn.

In de maand augustus 2023 zijn er verschillende belangrijke astrologische gebeurtenissen die van groot belang zijn. Deze gebeurtenissen hebben een directe impact op individuen en hun leven. Sta ons toe om in deze hemelse gebeurtenissen te duiken en te onderzoeken hoe ze u kunnen beïnvloeden.

In de maand augustus zijn er niet één, maar twee volledige manen, één in het teken Waterman en de andere in Vissen! De astrologische gebeurtenissen die deze maand zullen plaatsvinden, hebben een ongelooflijke impact en omvatten de zes krachtigste gebeurtenissen. Als je merkt dat je momenteel niet in staat bent om je dromen na te jagen, is het van cruciaal belang om de zaden van je verlangens te planten.
Dromen zijn niet alleen vluchtige verlangens die op vallende sterren worden geworpen; ze vereisen actieve betrokkenheid en confrontatie.
In de maand augustus 2023 zijn er zes belangrijke astrologische gebeurtenissen die van groot belang zijn.

Wees voorbereid op de impact van verschillende astrologische gebeurtenissen in de maand augustus. Maak uzelf vertrouwd met de komende gebeurtenissen en hun mogelijke effecten.
Op dinsdag 1 augustus is het Volle Maan in het sterrenbeeld Waterman.

De maand augustus begint met de aanwezigheid van een volle maan in het duidelijke astrologische teken Waterman. Deze hemelse gebeurtenis dient als een katalysator en inspireert individuen om zichzelf te bevrijden van alle belemmeringen die hun romantische bezigheden mogelijk hebben belemmerd. Waterman, bekend om zijn rebelse karakter, moedigt individuen aan om zaken van het hart op een onconventionele manier te benaderen. Verder staat de maan nu recht tegenover de zon in Leeuw, terwijl de liefdesplaneet Venus een periode van retrogradatie ondergaat.

De Leeuw deinst nooit terug voor een gevecht. Maar in dit geval heb je er baat bij om precies uit te zoeken hoe jij je romantische doel bereikt vóórdat je in actie komt.

Er is een kort moment van helderheid wanneer het begrip doordringt: dit is het pad dat mijn hart verlangt te volgen, en ik ben vrij om dat te doen. Omarm dit vluchtige moment, want het heeft grote waarde. Zelfs als het inhoudt dat u de last op u neemt en tal van strategieën nauwgezet uitwerkt.

Op woensdag 16 augustus is er een nieuwe maan in het sterrenbeeld Leeuw.

In het vurige teken Leeuw markeert vandaag het hoogtepunt van de nieuwe maan. Door de voortdurende retrograde beweging van Venus heerst er echter een overheersend gevoel van stagnatie en een gebrek aan vooruitgang, vooral wat betreft persoonlijke verlangens en de gewenste snelheid van vooruitgang.
Het optreden van een nieuwe maan biedt een kans voor een nieuwe start. Het is cruciaal om de zaden van je aspiraties en verlangens te planten. Overweeg of je romantische beslissingen in overeenstemming zijn met je authentieke zelf en je oprechte verlangens.

Op woensdag 23 augustus zal het astrologische fenomeen dat bekend staat als Mercurius retrograde plaatsvinden in het sterrenbeeld Maagd.

Terwijl het Maagd-seizoen begint, begint Mercurius zijn retrograde periode binnen dit nauwgezette aardeteken. Ondanks de helderheid van je verlangens en persoonlijke waarheden, is er voortdurend ruimte en noodzaak voor verdere introspectie en contemplatie.

Alleen vertrouwen op hoop voor de realisatie van iemands ideale leven is onvoldoende. Het is essentieel om een ​​praktische instelling aan te nemen en na te denken over de stappen die nodig zijn om die dromen werkelijkheid te laten worden. Dromen zijn niet zomaar grillen die gemaakt kunnen worden op een vallende ster; ze vereisen ijverige inspanning en inzet. Hoewel het plannen of uitvoeren van alledaagse taken onproductief of eentonig kan lijken, is het van cruciaal belang om de betekenis ervan in het huidige moment te erkennen.
Naast zijn andere kwaliteiten staat Maagd bekend om zijn helende eigenschappen. Dit teken stelt individuen in staat om de inherente menselijkheid in zichzelf en anderen te begrijpen. Door mededogen en vergeving te tonen voor de eigen daden uit het verleden, kan men de nodige kracht en veerkracht ontwikkelen om het leven en de relaties na te streven die ze voor ogen hebben.
Op zondag 27 augustus vindt er een belangrijke astrologische gebeurtenis plaats als Mars het sterrenbeeld Weegschaal binnengaat.

Vandaag gaat de dynamische en gedreven planeet Mars over in het diplomatieke en harmonieuze teken Weegschaal. Deze hemelse beweging biedt individuen de mogelijkheid om prioriteit te geven aan oprechtheid en wederzijdse uitwisseling binnen hun interpersoonlijke verbindingen.

Maandag 28 augustus: Uranus gaat retrograde in Stier

Uranus is de grote ontwaker. Vandaag begint hij zijn retrograde reis in Stier. Uranus staat erom bekend dingen op te schudden, en het kan je helpen om van de ene fase van je leven naar de andere te gaan. Stier is de basis van je leven, wat betekent dat het ook invloed kan hebben op je gezinssituatie en relaties.
Tijdens Uranus retrograde vertraagt ​​de energie een beetje. Dit zet je aan om na te denken over de vraag: hoe leef ik nu, en zal dit me niet alleen helpen mijn leven te transformeren, maar ook meer stabiliteit creëren?

Natuurlijk gebeuren er altijd veranderingen en verrassingen. Maar nu is het belangrijk dat je stilstaat bij de keuzes die je hebt gemaakt. Je kunt zien of je van richting moet veranderen of moet bijsturen. In je relatie kan de waarheid naar boven komen: wat je hebt gedaan komt misschien niet overeen met hoe je je werkelijk voelt.

Woensdag 30 augustus: Volle Maan in Vissen

Hoewel elke maand speciaal is, is augustus uniek vanwege twee volle manen. Het begin en einde van deze maand staat in het teken van bezinning en verandering. Vandaag komt er een Volle Maan op in Vissen, die hoop, optimisme en onvoorwaardelijke liefde brengt.

Hoewel augustus in veel opzichten gunstig is, is het ook een intense tijd: je ziet eindelijk de waarheid. U wordt dan gevraagd uw pad aan te passen. Deze volle maan is het tegengif voor alles wat de afgelopen maand zwaar is geweest.
Het feit dat je misschien nog een paar weken moet wachten voordat je daadwerkelijk actie kunt ondernemen, betekent niet dat je vreugde of vervulling moet uitstellen. Sta jezelf toe je hart te volgen tijdens de Volle Maan in Vissen. En sta jezelf toe te ervaren waar je naar streeft.

Voor meer informatie,of je wilt graag de workshop online met de kaarten(vanaf feb ook workshop live in Suriname)

Maar je kan ook een kijkje laten nemen .

voor meer informatie kan je me een app sturen 31637028626