Lyluahpendel?

pendel?

Dingen voorspellen en hulp vragen bij het kiezen van het beste levenspad  ze maken integraal deel uit van veel culturen. Of het nu gaat om tarotkaarten, oude runen of handlijnkunde, een van de gemakkelijkste manieren om u te helpen een keuze te maken.
Wat is een pendel?

Nou, een pendel is eigenlijk niets meer dan een lang touw of ketting waar een klein gewichtje aan hangt. Zolang dit gewicht er maar voor kan zorgen dat de ketting of snaar een zwevende beweging van links naar rechts kan maken. Het gewicht zelf kan van alles zijn. Veel mensen kiezen een soort steen, kristal, edelsteen of een stuk hout of metaal. Het hangt een beetje af van wat je doelen zijn en waar je mee verbonden bent. Vooral dat laatste is erg belangrijk, want jij kiest de pendel, en de pendel kiest ook jou. Veel mensen geven de voorkeur aan een kristallen pendel of een pendel bezet met edelstenen.

Hoe kies je de juiste pendel?

Je vraagt ​​je misschien af ​​welke pendel je precies moet kiezen? Er is geen eenduidig ​​antwoord, je moet zelf voelen welke pendel het beste bij je past. Als je het juiste gevoel hebt voor een bepaalde ketting,  Het moet gewoon goed voelen. Vaak hebben mensen bij het kiezen al een soort aantrekkingskracht en energie gevoeld die wordt uitgestraald door kristallen of edelstenen. Tegelijkertijd kun je ook negatieve emoties of negatieve energie uit het verleden voelen. Als dit het geval is, kun je dit beter links laten liggen.Bij de keuze speelt kleur vaak een belangrijke rol. Soms worden mensen onbewust aangetrokken door een bepaalde kleur van de pendel, en dit wordt vaak onbewust geassocieerd met de energie waarnaar ze op zoek zijn. Zo zie je bij je keuze een voorkeur voor rode of roze pendel

Vriendschap, liefde, passie en andere dingen die met het hart te maken hebben, moeten gemaakt worden. Is deze vriendschap te vertrouwen? Is het het juiste om te doen in een relatie met die persoon? Rode kristallen en edelstenen stralen ook aantrekkelijkheid en energie uit als het om moed gaat. Als het een van die dingen is waar je bepaalde vragen of zorgen over hebt, is het niet meer dan logisch dat je een pendel kiest die die aspecten en gevoelens versterkt en accommodeert.
Als je vragen hebt over het nemen van beslissingen of veiligheid of zelfs bang bent, zijn zwarte kristallen of zwarte edelstenen wellicht meer geschikt voor jou. Zwarte edelstenen hebben beschermende energie. Wil jij deze nieuwe baan aannemen? Is het veilig om volgende maand twee maanden naar het buitenland te gaan?

Sommige mensen kiezen een pendel waarmee ze een hechte, bijna vriendschap hebben ontwikkeld om al hun vragen te beantwoorden, terwijl anderen zich beter voelen door een andere pendel te gebruiken, afhankelijk van hun vragen. Nogmaals, het belangrijkste is dat je de energie tussen de slinger en jezelf kunt voelen… we hebben het over een positieve energie die vooraf een band van vertrouwen en aantrekkingskracht heeft gevormd.
Waarom de penel gebruiken?

Ten slotte zou je niet de eerste zijn die een pendel gebruikt om iets te volgen; denk aan water, goud, edelstenen en andere kostbaarheden.

Sommige mensen kiezen een pendel waarmee ze een hechte, bijna vriendschap hebben ontwikkeld om al hun vragen te beantwoorden, terwijl anderen zich beter voelen door een andere pendel te gebruiken, afhankelijk van hun vragen. Nogmaals, het belangrijkste is dat je de energie tussen de slinger en jezelf kunt voelen… we hebben het over een positieve energie die vooraf een band van vertrouwen en aantrekkingskracht heeft gevormd.
Waarom een pendel gebruiken?

bereiken. Ten slotte zou je niet de eerste zijn die een pendel gebruikt om iets te volgen; denk aan water, goud, edelstenen en andere kostbaarheden.

“Hoe werkt een pendel eigenlijk?”

Dit is een vraag die vaak gesteld wordt. Het antwoord is vrij eenvoudig; het is gebaseerd op een slinger waaraan een voorwerp is bevestigd. Het is echter belangrijk om te begrijpen hoe deze specifieke pendel werkt. De pendel heeft de mogelijkheid om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn. Wanneer de pendel correct wordt vastgehouden en gebruikt, zullen kleine zenuwreacties van uw vingertoppen met oefening een reactie veroorzaken. Deze fysieke schokken zijn het resultaat van het feit dat je onderbewustzijn de vragen beantwoordt die je stelt. Hierdoor wordt een energiestroom vanuit je onderbewuste naar je vingertoppen geleid, die vervolgens worden overgebracht naar de pendel. Deze stroom van energie leidt op zijn beurt tot de beweging van de pendel.

Wat zijn de manieren om de pendel te gebruiken?

Het juiste gebruik van een pendel vereist een verbinding en begrip tussen je gids en je pendel . Begin met het vinden van een rustige plek om te zitten en de elleboog van je arm op een tafel te laten rusten. pendel tussen duim en wijsvinger met net genoeg druk om te voorkomen dat hij valt. Laat het bewegen totdat het tot stilstand komt, ontspan dan je lichaam en stel vragen waarop je het antwoord al hebt. Bijvoorbeeld: “krijg ik een liefde?” of “Ben ik goed op weg ?” Dit zal je vertrouwd maken met de “ja” of nee -reactie van de pendel, die wordt aangegeven door een consistente beweging. Dit proces kan voor sommigen een paar uur duren en voor anderen een paar dagen. Nadat u het “ja” -antwoord hebt vastgesteld, herhaalt u het proces om het “nee” -antwoord van de pendel te bepalen, waarbij u zoveel tijd neemt als nodig is. Dit is een cruciale stap om bedreven te worden in het werken met een pendel.

wist je dat

Wist je dat het niet uitmaakt van welk materiaal je pendel zelf gemaakt is? Dit gaat vooral over je persoonlijke relatie met de pendel. Natuurlijk hebben sommige kristallen en edelstenen een grotere invloed of grotere energievelden op bepaalde gevoelens of chakra’s.
Wist je dat je je pendel na elk gebruik moet bedanken voor het werk dat hij doet?
Wist je dat je niet zomaar de pendel van iemand anders kunt gebruiken? Je moet ervoor zorgen dat alle energie van de vorige eigenaar is verwijderd voordat u het zelf gebruikt.
Wist je dat iedereen een pendel kan leren gebruiken? Hoe meer je oefent, hoe beter de resultaten. Je hoeft hiervoor niet naar een medium te gaan, maar je moet energie halen die je van je gidsen krijgt of Winty s krijgt.