LyluahHet is belangrijk om te onthouden dat je de kracht hebt om door te zetten

Het is belangrijk om te onthouden dat je de kracht hebt om door te zetten

Het is belangrijk om te onthouden dat je de kracht hebt om door te zetten, ondanks tekenen van het universum die anders suggereren. Hoewel deze signalen je misschien in een andere richting lijken te duwen, is het cruciaal om op je eigen intuïtie te vertrouwen en voorwaarts te blijven gaan op je eigen pad. Onthoud dat het universum niet de controle heeft over je leven; jij bent. Neem dus de leiding over je eigen reis en laat je niet weerhouden door externe factoren om je doelen te bereiken.

Na het nemen van een belangrijke beslissing, doet zich een onverwacht obstakel voor, waardoor uw plannen mogelijk in de war raken. Zou dit een teken kunnen zijn van een hogere macht? Of is er misschien een andere verklaring voor dit plotselinge voorval?
De stem die mompelt: “Misschien is dit geen verstandige beslissing”, is niet representatief voor het universum. Dit komt omdat het universum niet herkent of onderscheid maakt tussen wat als goed of slecht wordt beschouwd.

Die beslissing nemen was een vergissing.

Misschien komt deze situatie u bekend voor. Je hebt zojuist een uitdagende beslissing genomen of een moeilijk dilemma opgelost, en je staat te popelen om een ​​nieuw en spannend avontuur aan te gaan. Je verzamelt de moed om de sprong te wagen, maar stuit op onverwachte obstakels. Je auto werkt niet goed, je wordt ziek of je merkt dat je opgeslokt wordt door de verantwoordelijkheid om voor je bejaarde ouders te zorgen, waardoor er geen tijd overblijft om je nieuwe onderneming voort te zetten.

Talloze onzekerheden beginnen naar boven te komen. Zou dit kunnen worden geïnterpreteerd als een bericht uit de kosmos dat uw beslissing niet de juiste was? Het is ongetwijfeld een indicatie dat het universum naar je uitkijkt en voorkomt dat je op de verkeerde weg afdwaalt.
De stem die je hoort is hoogstwaarschijnlijk je ego.

De overtuiging dat het universum vooraf bepaalde resultaten voor individuen heeft, is een misvatting. In werkelijkheid is het enige verlangen van het Universum dat individuen ervaringen hebben waar ze naar verlangen. Elk individu heeft de kracht van de vrije wil om hun gewenste ervaringen na te streven. Het universum ondersteunt dit streven volledig. Persoonlijk ego kan echter een belemmering vormen voor dit streven. Ego, een verdedigingsmechanisme, kan individuen ervan weerhouden nieuwe ervaringen op te doen die onbekend zijn en buiten hun comfortzone liggen. Ego’s terughoudendheid om verandering te omarmen kan iemands potentieel voor opwinding en groei beperken.
De stem die in je oor mompelt en je waarschuwt tegen het nemen van een bepaalde actie, is niet representatief voor het universum. Dit komt omdat het universum bestaat buiten elke binaire definitie van goed, fout, goed of slecht. Elke nieuwe ervaring is een neutrale gebeurtenis, niet inherent doordrenkt met enige morele waarde. Als je een bepaalde ervaring wilt ondergaan, ga er dan heen en doe dat.

Ben je geïnteresseerd in het aangaan van een giftige relatie? Dan doe je ongetwijfeld een overvloed aan nieuwe ervaringen op. Overweegt u een onverstandige investering te doen? Dat is geen probleem; het geeft je de kans om te leren hoe je je financiële leven kunt reconstrueren.
Welke signalen worden door uw gedrag overgebracht, ook al bent u zich daar niet van bewust?

Het Universum verlangt niets van je, maar geeft wel aanwijzingen. Deze indicaties kunnen je wijzen op het pad waar je diep van binnen naar verlangt. Het is van cruciaal belang dat uw signalen eenduidig ​​en gemakkelijk te begrijpen zijn. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat uw bewuste en onbewuste signalen overeenkomen met uw ware verlangens.
Om een ​​nieuwe weg in te slaan, is het absoluut noodzakelijk een diepe overtuiging in jezelf te hebben die de waarde van deze onderneming bevestigt. Dit brengt een vast geloof met zich mee in iemands bereidheid om deze reis te ondernemen, en de overtuiging dat het universum altijd zal samenspannen om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats valt. Het is door de Wet van Aantrekking dat de energie die men voortbrengt door het universum zal worden beantwoord.

De combinatie van twee identieke getallen, evenals het beeld van veren en vlinders, wordt al lang geassocieerd met symboliek en betekenis in verschillende culturen en geloofssystemen.

Heb je ooit ervaren herhalende getallen te zien? Als dat zo is, beschouw het dan als een teken dat het universum altijd aan jouw kant staat. Zelfs als je twijfelt, is een liefdesliedje op de radio waar je koude rillingen van krijgt een teken dat de liefde die je zoekt naar je toekomt. Aarzel niet om je vreugde te uiten en een vreugdedansje te doen, want liefde gloort aan de horizon.

Heb je lieveheersbeestjes, vlinders, klavertjes vier, regenbogen, vogels buiten je raam of veren op de grond gezien? Zorg ervoor dat deze waarnemingen overeenkomen met uw verlangens en houd deze overtuiging vast met een niet aflatende overtuiging. Dit komt omdat de diepte van je overtuiging rechtstreeks van invloed is op de energie die je uitstraalt en de potentie van je vermogen om te manifesteren. Hoe standvastiger je geloof, hoe krachtiger je manifestatie wordt, en hoe waarschijnlijker het is om

werkelijkheid te worden.

Het aantrekken van schoonheid in je leven kan worden bereikt door een reeks weloverwogen acties. Door deze acties uit te voeren, stel je jezelf open voor de mogelijkheid om schoonheid in verschillende vormen te ervaren.

Ben je verdwaald tussen de vele tekens om je heen? Bent u niet zeker van hun doel? Overweeg om een ​​teken van het universum te vragen dat overeenkomt met je verlangens. Zodra je je verzoek hebt gedaan, zet je schrap voor een overvloed aan dit teken.

Het vermogen om te ontvangen is een cruciaal element om je verlangens te manifesteren. Elk teken dat je onderweg tegenkomt, versterkt je geloof in het vermogen van het universum om voor jou te zorgen. Naarmate je geloof zich verdiept, neemt ook je energieniveau toe, waardoor je de nodige vitaliteit krijgt om nieuwe en mooie dingen in je leven aan te trekken.
Als u voor een belangrijke beslissing staat, waar vertrouwt u dan meer op: uw intuïtie of uw ego? Het is cruciaal om onderscheid te maken tussen de twee. Je intuïtie zal niet wanhopig proberen je te beschermen tegen het nemen van een ‘verkeerde’ beslissing. Je diepste wezen begrijpt dat alles uiteindelijk op zijn plaats zal vallen.
Elke keuze die je maakt voor je ziel kan niet worden gecategoriseerd als goed of slecht. Elke keuze is een kans om een ​​nieuwe ervaring op te doen die je nog niet eerder bent tegengekomen. Voel je een voorgevoel?

De beslissing die u op het punt staat te nemen, heeft een enorme betekenis, omdat het de potentie heeft om de loop van uw leven aanzienlijk te veranderen. Hoewel je intuïtie je aanspoort om deze sprong te wagen, blijven gevoelens van onzekerheid aanhouden. Bovendien blijft een gevoel van onheil op de achtergrond hangen, wat bijdraagt ​​aan de reeds bestaande twijfels.

Het geluid van je egocentrische geschreeuw

Wanneer u voor een belangrijke beslissing staat, rechtvaardigt dit een moment van reflectie over de gevolgen die dit voor u heeft. Een dergelijke beslissing staat gelijk aan het nemen van een risico dat ongetwijfeld uw leven zal veranderen. Een nieuwe keuze biedt een kans om te groeien door je buiten je vertrouwde ruimte te duwen. Dit is het punt waar je ego in het spel komt.

Je ego dient als bescherming voor je identiteit en beschermt je tegen mogelijke bedreigingen die op je pad kunnen komen. Het is een essentieel hulpmiddel waarmee u instinctief kunt reageren op gevaarlijke momenten. Je ego is echter ook voorzichtig en bedachtzaam in zijn aanpak.

Elke keer dat je een stap verder gaat dan je gewend bent, zal je ego er zeker door worden beïnvloed. Je huidige leven is, ondanks zijn ongemak en uitdagingen, veilig. Als u echter besluit een wijziging door te voeren, kunt u mogelijk in gevaar komen. Hoe kan je ego ooit bepalen dat het nemen van zo’n sprong op onbekend terrein niet fataal zal zijn?

Zo praat je intuïtie tegen je

Je gevoel is niet zo bang of angstig als je ego. Je hart weet dat je naar de aarde kwam om jezelf te ervaren. Je ziel weet dat er oneindig veel opties en mogelijkheden zijn. Er zijn geen goede of slechte keuzes voor je ziel. Alleen nieuwe keuzes kunnen je nieuwe ervaringen opleveren.

Hier is een voorbeeld: misschien heb je ooit een partner gekozen die achteraf gezien een absoluut verkeerde keuze voor je was. Betekent dit dat je de “verkeerde” keuze hebt gemaakt? Nee! Je hebt misschien onbewust deze partner gekozen om zo’n traumatische ervaring te verwerken. Of je kiest voor deze relatie omdat je onbewust beseft dat deze ervaring je veel nieuwe wijsheid en zelfkennis, nieuwe ervaringen, nieuwe inzichten zal brengen.

Als je begrijpt dat je ziel of het universum geen verkeerde keuzes heeft, alleen nieuwe ervaringen, is de druk om te kiezen veel minder.

Wil je een workshop ,of consult kun je me een app sturen

De aankomende halfjaar zal er veel veranderingen komen als je graag de nieuwsbrief wilt ontvangen

hou ik jullie op de hoogte stuur me even een app  met je mail aderes

31637028626

veel liefst

Rachida