Lyluahfeedback van een tevreden klant

Beste leden, ik heb een feedback van een tevreden klant gehad die onder begeleiding van rachida Kacimi en my persoon stond en die heeft toestemming gegeven om dit op de pagina te plaatsen. Het luid als volgt: Goede middag
Hoe gaat met u.
Ik wil u nogmaals heel hartelijk danken voor alles wat u voor mij heeft gedaan.
Het gaat steeds beter met ons.
Het voelt nu echt als een liefdevolle relatie, met vooral heel veel wederzijds respect en waardering.
Nogmaals, Heel veel dank.🌷
Rachida Kacimi en Revelino zijn allebei aan te raden 👍👍👌👌💯
beste leden ,
Wist u dat helderziende rachida Kacimi gebruikt maakt van Surinaamse zigeuner waarzeg kaarten om te toekomst te voor spellen en tarot kaarten om gevoelens bij mensen te waarnemen. Haar heldervoelend heid kan zowel positieve als negatieve energien waar ook ter wereld herkennen, zo hebben klanten uit turkije, marokko, suriname, Nederland, belgie reeds heel goede ervaringen met haar. Voor consult app belt u op: +31 6 37028626
Gm ik mag oprecht zeggen dat ik van u hou.mn dochter heeft me indd gebeld met goed nieuws. Ze is geslaagd voor haar rijbewijs .mn dag kan niet meer stuk .Ik bedankt u voor het vertrouwen dat ik u mag hebben. Grtjs ❤️❤️❤️
Als mensen een consult bij me doen ,liefst wat vaker gaat hun proces ook sneller
veel liefst
Rachida