LyluahDe energie die de laatste volle maan van dit jaar bevat, is uitzonderlijk krachtig

De energie die de laatste volle maan van dit jaar bevat, is uitzonderlijk krachtig

De energie die de laatste volle maan van dit jaar bevat, is uitzonderlijk krachtig. Deze volle maan, die op 31 augustus onder het astrologische teken Vissen valt, heeft het potentieel om verschillende aspecten van je leven te beïnvloeden, zoals je carrière en je relaties. Het is zeer waarschijnlijk dat u gedurende deze tijd zult piekeren over ervaringen uit het verleden als een manier om in het reine te komen met eerdere emotionele wonden.

De volle maan van augustus wordt ook wel de steurmaan genoemd. Deze volle maan is vernoemd naar de grootste zoetwatervis in de Verenigde Staten, de steur. De geschiedenis kun je tijdens deze maan nog steeds steur zien in rivieren in heel Amerika. De volle maan van augustus staat ook bekend als de vruchtenmaan en tarwemaan.

Kritiek kan vaak hard zijn als de Volle Maan in Vissen staat en je soms niet weet wat je met je emoties moet doen. Je houdt er niet van om alleen te zijn en zoekt graag het gezelschap van anderen op. Soms kun je je echter behoorlijk terugtrekken vanwege je dromen en fantasieskracht. Een volle maan in Vissen beïnvloedt elk teken echter anders.

De meest recente gelegenheid van een volle maan
De laatste dag van augustus wordt opgeluisterd met de aanwezigheid van een maanlichaam. Dit is de tweede en laatste maan die we dit jaar zullen zien, waarbij de eerste op de eerste dag van augustus onder het teken Waterman verscheen. Wanneer de maan op zijn volst is en dichter bij de aarde staat dan , wordt dit een maan genoemd. Dit fenomeen zorgt ervoor dat de maan groter lijkt dan normaal, en het visuele effect is behoorlijk opvallend.
Op donderdag 31 augustus verhoogt de Vissenmaan je gevoeligheid voor invloeden van buitenaf. Dit kan een groot aantal emoties bij u oproepen, omdat u het gevoel kunt hebben dat u in twee werelden leeft en vaak dagdroomt. Bovendien versterkt deze volle maan je aanleg voor creativiteit en vergroot het alle mogelijke mediamieke vermogens die je bezit. Lees verder om informatie te krijgen welke invloed deze Volle Maan in Vissen op je kan hebben.

 

Het gevoel van stagnatie, alsof de vooruitgang tot stilstand is gekomen, is een gevoel dat moeilijk van zich af kan schudden.

Momenteel zijn er minimaal zes planeten die zich in een staat van retrograde beweging bevinden. Dit fenomeen zorgt ervoor dat het lijkt alsof de planeten in omgekeerde richting bewegen in het hemelse uitgestrektheid, in plaats van hun typische voorwaartse beweging. Eén van deze retrograde planeten is Uranus, die sinds 29 augustus retrograde is.

Gedurende deze periode kunt u een gevoel van achteruitgang ervaren, waardoor u het gevoel krijgt dat vooruitgang onmogelijk is. De nabijheid van Saturnus tot de maan versterkt dit beperkende effect nog verder, wat resulteert in een gevoel van terughoudendheid in zowel uw professionele als persoonlijke relaties. Het kan worden vergeleken met een rem die uw voorwaartse beweging belemmert. Het is echter belangrijk op te merken dat deze fase bedoeld is voor contemplatie en introspectie.
De grieven met betrekking tot ascentie die duidelijk worden tijdens nachten met volle maan, zijn de laatste tijd ernstiger geworden.

De tijd van een volle maan wordt vaak geassocieerd met verhoogde emoties. Gedurende deze tijd worden je chakra’s ontvankelijker, wat leidt tot een reeks symptomen die verband houden met spirituele ascensie. Deze symptomen kunnen slapeloosheid, emotionele gevoeligheid, uitputting, griepachtige symptomen, hoofdpijn, duizeligheid en hartkloppingen omvatten. Door het versterkende effect van de volle maan kunnen deze symptomen heviger zijn dan normaal. Het is belangrijk om in deze periode extra voorzorgsmaatregelen te nemen om voor je zelf te zorgen.

De waarneembare effecten van gevoeligheid veroorzaakt door de Vissen-vollemaanenergie worden duidelijk voor de waarnemer.

Wanneer de maan op zijn volle punt staat, staat deze tegenover de zon. Momenteel staat de Maan in het teken Vissen, wat resulteert in een krachtige Vissen-impact. Individuen geboren onder Vissen staan ​​bekend om hun dromerige, zachtaardige en empathische karakter. Vaak trekken ze zich terug uit de realiteit en dompelen ze zich onder in een wereld van verbeelding. Ze zijn vatbaar voor verwarring.

Vissen-individuen beschikken over een opmerkelijk niveau van intuïtie, waardoor ze antwoorden op hun vragen kunnen krijgen door middel van paranormale gaven, sterke dromen of louter intuïtie. Deze individuen hebben een goed ontwikkeld gevoel van empathie, maar het is van cruciaal belang om te voorkomen dat u anderen teleurstelt of dat er misbruik van wordt gemaakt. Ze kunnen gevoelens van teleurstelling ervaren als ze situaties of relaties met buitensporig optimisme benaderen. Grenzen stellen kan voor hen een moeilijke opgave zijn.

Individuen geboren onder het sterrenbeeld Vissen hebben de neiging om een ​​neiging tot creativiteit te bezitten en een fascinatie voor de mystieke aspecten van het leven.

Bovendien voelen ze zich aangetrokken tot het werken voor een nobele zaak en hebben ze de neiging om een ​​neiging tot zelfopoffering ten behoeve van anderen aan de dag te leggen. Als Vissen prominent aanwezig is in uw horoscoop, beschikt je mogelijk over een levendige,

verbeeldingskracht die tot uiting kan komen via verschillende media, zoals film, fotografie, schilderkunst, muziek of dans. Bovendien wordt Vissen geassocieerd met religie, opsluiting, kloosters, ziekenhuizen en religieuze sekten.

Het astrologische teken Maagd kan een aanzienlijk effect op je leven hebben. Of je nu een Maagd bent of niet, dit teken staat bekend om zijn nauwgezette aandacht voor detail, bruikbaarheid en analytisch denken. Deze eigenschappen kunnen zich in uw eigen leven manifesteren en van invloed zijn op de manier waarop u problemen benadert en beslissingen neemt. Bovendien worden Maagden vaak geassocieerd met een sterke werkethiek en een verlangen naar perfectie, wat je kan inspireren om te streven naar uitmuntendheid in je eigen inspanningen. Of je nu de eigenschappen die verband houden met Maagd omarmt of afwijst, het is duidelijk dat dit teken een diepgaande impact kan hebben op je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Nu de zon in Maagd staat, is dit een teken dat een groter gevoel van geaardheid bezit vergeleken met Vissen. Degenen die onder Maagd zijn geboren, hebben de neiging bescheidenheid te tonen en zullen minder snel roekeloos hun mening uiten. Beide tekens neigen naar onderdanigheid, hoewel Maagd vooral geneigd is tot een pragmatische aanpak.

Van personen die onder het astrologische teken Maagd vallen, is bekend dat ze een nuchtere en analytische aard bezitten. Ze zijn vaak kritisch en streven naar perfectie in hun inspanningen. Hun focus op details kan echter soms hun vermogen om het grotere geheel te zien belemmeren. Maagden zijn over het algemeen praktische denkers, die altijd op zoek zijn naar praktische oplossingen voor problemen. Ze kunnen ook behoorlijk zelfkritisch zijn, wat van invloed kan zijn op hun relaties met anderen.

Tijdens bepaalde astrologische perioden heeft de retrograde beweging van Saturnus een aanzienlijke invloed.

Op dit moment kan de invloed van de maan ervoor zorgen dat je zich minder stabiel voelt in uw inspanningen. Het starten van projecten kan een uitdaging blijken. Omdat de planeet Saturnus op één lijn staat met de maan, kan dit uw professionele groei belemmeren. Het kan zijn dat u zich niet in staat voelt om verder te komen. Ondanks uw wens om bij te dragen aan een nobel doel of uw artistieke of paranormale vaardigheden te gebruiken, kunt u uw eigen vooruitgang belemmeren.

Als je last heeft van minderwaardigheidsgevoelens, aanhoudende negatieve gedachten, worstelt met een verslaving of de behoefte voelt om aan de realiteit te ontsnappen, vindt u het wellicht moeilijk om vooruitgang te boeken met uw doelen. Het is mogelijk dat je ouders in het verleden te hoge verwachtingen van je hebben gesteld en dat je nog steeds de last van die last draagt. Als alternatief kan faalangst u tegenhouden. Als je bijzonder gevoelig bent, wil je misschien je carrière een nieuwe richting geven. Hoe het ook zij, het is belangrijk om een ​​weg te vinden om deze belemmering te overwinnen en vooruit te komen.

 

Verhoogd lichamelijk ongemak

De energie van de Vissenmaan is erg sterk. Het resultaat: Het kan zijn dat u nu veel last heeft van uw lichamelijke ongemakken. Enkele voorbeelden: vocht vasthouden, hoofdpijn, rugpijn, kortademigheid. Klachten gerelateerd aan chronische aandoeningen kunnen tijdelijk toenemen. Er kan ook angst voor ziekte zijn. Het is belangrijk dat we aandacht besteden aan onze levensstijl en onze gezondheid serieus nemen.
Verslaving staat in de schijnwerpers tijdens volle maan

Verslaving of vermijdingsgedrag kan invloed hebben op uw relaties en carrière. Rond de Vissen-supermaan kunnen de zaken nog erger worden. Alcohol-, drugs-, bewegings- of werkverslavingen kunnen beginnen wanneer u of uw partner of tweeling moeite heeft om emoties te uiten. Maar het onderwerp ‘valsspelen’ kan nu ook aandacht krijgen, omdat mensen verslaafd raken aan aandacht of seks.

Ben je bang voor toewijding?

Het kan zijn dat u bindingsangst ervaart in uw relaties. Je voelt je vooral veilig als er sprake is van een ouder-kinddynamiek. Het kan een teken zijn van onopgeloste pijn tussen jou en je ouder. Meestal heeft dit te maken met wat je ouders niet hebben gezien of gehoord. Het kan zijn dat u onzeker wordt en veel bevestiging nodig heeft in een relatie. Je kunt ook erg zelfkritisch zijn. Je leeft liever voor jezelf! Misschien wil je je nu terugtrekken en stilstaan ​​bij het verleden om oude wonden te helen.
Vooral voor alleenstaanden

Als je momenteel geen relatie hebt, kan het zijn dat je je momenteel (extra) eenzaam voelt. Je bent pessimistisch over je liefdesleven; je weet niet waar het naartoe gaat. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt gevangen te zitten in een relatie en niet weet hoe je eruit moet komen. De gevoelens die door deze supermaan vrijkomen, kunnen verband houden met ervaringen uit vorige levens.

Tweelingzielen: er komen sterke emoties naar boven

De Maan in Vissen heeft een grote invloed op je relaties, met je tweelingziel! Tijdens deze periode kunnen sterke emoties vrijkomen. Als tweelingziel kun je veel gevoelens en gedachten van je tweelingziel ontvangen, zelfs als je al een hele tijd geen verbinding meer hebt. Het kan zelfs zijn dat u lichamelijk ongemak ervaart. Ik vind het moeilijk om bij mezelf te zijn en wil me meer terugtrekken. Het is ook mogelijk dat je wilt ontsnappen voordat alle emoties toeslaan.
schuldgevoel en spijt

Is er een afstand tussen jouw tweelingziel en jou? Het geeft je de ruimte om je te concentreren op je carrière.

Afstand kan ook worden gebruikt om emoties uit het verleden te verwerken. Misschien voel je je verdrietig omdat je niet samen kunt zijn, of heb je ergens spijt van. Het kan ook zijn dat je je schuldig voelt over je karmische partner, omdat je veel over je tweelingziel droomt, of bijvoorbeeld een geheime relatie met hem of haar hebt.

wil je graag een consult kun je me een app of een mailtje sturen

veel liefst

Rachida