LyluahAls je je energie wilt revitaliseren en aanvullen, zijn hier drie effectieve strategieën om jezelf op een diep niveau te reinigen en te voeden.

Als je je energie wilt revitaliseren en aanvullen, zijn hier drie effectieve strategieën om jezelf op een diep niveau te reinigen en te voeden.

Hoogsensitief zijn heeft zo zijn eigen unieke voordelen en uitdagingen. Onze aura en chakra’s spelen een cruciale rol in onze voortdurende interactie met de mensen om ons heen. Dit betekent dat we constant energie uitzenden en ontvangen via ons energetisch systeem. Deze interactie blijft ons hele leven bestaan, vanaf het moment dat we geboren worden tot onze laatste ademtocht, en zelfs daarna op spiritueel niveau. Door deze praktische suggesties op te volgen, zult u het gemakkelijker vinden om uw energieniveau aan te vullen en te herstellen.

De natuur is een enorm en ingewikkeld tapijt, geweven met talloze draden van schoonheid, complexiteit en onderlinge verbondenheid. Het is een rijk waar de krachten van het leven en de elementen in harmonieus ritme dansen en een symfonie van beelden, geluiden en sensaties creëren. Van de majestueuze bergen die naar de hemel reiken tot de rustige rivieren die door groene valleien kronkelen, de landschappen van de natuur boeien en inspireren. De flora en fauna, divers en veerkrachtig, belichamen de veerkracht en het aanpassingsvermogen van het leven zelf. De natuur is een toevluchtsoord voor troost en verjonging, een bron van ontzag en verwondering, en een herinnering aan onze plaats in het grote tapijt van het bestaan.

De regeneratieve kracht van de natuur op het menselijke energiesysteem is immens. Wanneer je een gevoel van vuilheid of leegte ervaart, kan naar buiten gaan ongelooflijk revitaliserend zijn. De wind heeft een zuiverende werking op je aura, terwijl de regen en het zwemmen in de zee of een meer je zuiveren van energetische onzuiverheden. In een bos creëert de collectieve aanwezigheid van bomen een energieveld dat een diepgaand vermogen heeft om te verjongen en te versterken.

De impact van een verstedelijkte omgeving op individuen kan als stimulerend worden omschreven. Het natuurlijke evenwicht van de mensheid wordt verzwakt in een volledig verstedelijkte omgeving, terwijl een meer natuurlijke omgeving het versterkt. De mate van verstedelijking in iemands woon- en werkomgeving hangt direct samen met de therapeutische voordelen van regelmatige onderdompeling in de natuur.

Het tweede aspect van yoga is beweging.

Yoga, een uniek en op maat gemaakt oefenregime, blijkt bijzonder voordelig te zijn voor personen met een verhoogde gevoeligheid. Door een harmonieuze samensmelting van fysieke beweging, opzettelijke adembeheersing en niet-aflatende concentratie, dient yoga als een ideale methode om de lichamelijke flexibiliteit te behouden. De introspectieve aard van yoga helpt om de aandacht naar binnen te richten, in plaats van gefixeerd te zijn op externe prikkels – een oefening die vooral gunstig is voor gevoelige personen. Bovendien spelen pranayama’s, de gespecialiseerde ademhalingsoefeningen op het gebied van yoga, een cruciale rol bij het verwerken van emoties. Deze oefeningen bevorderen niet alleen het emotionele welzijn, maar vergroten ook het vermogen van het lichaam om zuurstof en prana, de subtiele levenskracht, op te nemen, waardoor het hele wezen wordt gevoed.

Buiten sporten is ongelooflijk gunstig voor zowel ons fysieke als mentale welzijn.

De zintuiglijke ervaring van voedsel gaat verder dan alleen smaak en geur. Het omvat ook visuele en auditieve elementen. Als het om eten gaat, spelen onze ogen en oren een belangrijke rol bij het vormgeven van onze algehele waarneming en genot.

Alle beelden en geluiden hebben hun eigen unieke trillingsfrequentie, die gepolijst of ongeraffineerd kan zijn. Heb je ooit nagedacht over de verfijning van je eigen persoonlijke vibratie? Komt het overeen met de trillingen die worden uitgezonden door de dingen die je waarneemt? Laten we ter illustratie eens naar muziek kijken: de trillingen die door heavy metal-muziek worden geproduceerd, verschillen sterk van die van de zachte stroom van een kabbelend beekje. Deze verschillende trillingen hebben contrasterende effecten op individuen.

Voor personen die over een verhoogde gevoeligheid beschikken, blijkt het voordelig om het rijk van muziek te verkennen dat harmonieus aansluit bij hun wezen. Tegelijkertijd is het net zo belangrijk om de dissonante vibraties te onderscheiden en te erkennen die worden uitgezonden door muziek die niet resoneert met hun essentie. Men moet vraagtekens zetten bij de grondgedachte achter het zich overgeven aan muziek die niet aan hun behoeften voldoet. Bovendien kan dit principe worden uitgebreid naar visuele prikkels die men tegenkomt. Het is absoluut noodzakelijk om onderscheid te maken tussen de beelden die op iemands netvlies worden geprojecteerd, met name de beelden die worden gepresenteerd via televisie, computerschermen of mobiele apparaten. Vaak zijn deze beelden doordrenkt met een lagere trillingsfrequentie die mogelijk niet verenigbaar is met iemands gevoeligheden. Daarom is het essentieel om de geschiktheid van deze visuele prikkels te beoordelen. Zelfs als iemand fysiek verwijderd is van de bron, kan de aanhoudende blootstelling aan televisieprogramma’s die niet overeenstemmen met hun voorkeuren nog steeds hun psyche beïnvloeden.

 

Je kunt ook boeken bekijken die je hebt gelezen. Dit is ook voeding. Sommige boeken verschijnen beduidend minder vaak. Maar er zijn ook enkele boeken met een hoge frequentie. Wat wil je ontvangen? Wat wil je eten? Eén ding is zeker: wat je leest, krijg je. Als je iemand bent die niet tegen ruwe trillingen (zicht of geluid) kan, is dat een teken dat je een meer verfijnde ziel bent. Dus waarom zou je een hogere vibratie toelaten in je privé omgeving? Waarom zou je het opzoeken in je stad of zelfs op je werkplek? Hoe meer uw omgeving overeenkomt met uw verfijnde aard, hoe beter het voor u zal zijn.

Als je graag een consult van me wilt ,of je wilt de kaarten kopen,

kan je me een mailtje sturen of een app sturen

Veel liefst

Rachida