LyluahMaandhoroscoop voor april 2023: wat is jouw sterrenbeeld?

April brengt veel nieuwe energie en een vliegende start. De nieuwe maan van april staat voor de tweede keer in Ram, een vurig teken van start en initiatief. Ook zal Pluto pas in april 2023 in het nieuwe teken Waterman staan. “Verandering is altijd een beetje eng, maar het belooft meer dan dat. Het is de enige manier om het leven echt te ervaren” Wat zegt je maandhoroscoop van april 2023 over je sterrenbeeld?

April is helemaal nieuw, niet alleen dankzij Pluto in Waterman, maar ook door de nieuwe maan in Ram en de bijbehorende totale zonsverduistering.

April 2023 ruikt naar een nieuw begin en kosmische timing. Het Eclipse-seizoen begint volgende maand. Het nieuwe hoofdstuk waar je naar op zoek was, begint eindelijk!

April is de enige maand waarin Pluto in zijn nieuwe teken Waterman staat. Dit voelt als nieuw terrein. Daar heb je aan gewerkt. Verandering is altijd een beetje eng, maar het belooft meer dan dat. Dat is de enige manier waarop je het leven echt kunt ervaren. Je hebt ervan gedroomd, dus neem nu dit onmogelijke risico!

April is helemaal nieuw, niet alleen dankzij Pluto in Waterman, maar ook door de nieuwe maan in Ram en de bijbehorende totale zonsverduistering. De eerste Nieuwe Maan in Ram vond plaats in maart en april. Ram staat voor een nieuw begin, zelfverzekerde acties en zelfverzekerde motivaties. Dat is wat je vooruit drijft.

Mercurius begint later deze maand aan een retrograde van twee weken in het Eclipse-portaal. Het vindt plaats tussen evenementen van de maand. Het is tijd voor een kritische reflectie die alles zou kunnen veranderen.

Je kunt de hele tijd alleen het beste doen met wat je weet. Ik hoop dat je blijft leren en je kennis uitbreidt. In april kun je uitademen. Dit is iets waar je al heel lang aan werkt, maar tegelijkertijd besef je dat de reis nog maar net is begonnen.

Maandhoroscoop voor april 2023
Ram (21 maart – 19 april)

 

Geluksdag: donderdag de 13e

Halverwege de maand is de Maan in zijn laatste kwartier en staat in Steenbok. Hier leest u hoe de maan u kan helpen zich te concentreren op uw professionele levensdoelen. Er gebeurt tegenwoordig veel in u, dus dit zou deel kunnen uitmaken van die groei naar een nieuwe en opwindende carrière. Een geweldige manier om naar kansen te leiden. De maan helpt je omarmt je emotionele zelf, terwijl Steenbok je helpt focussen op wat belangrijk is.

Stier (20 april – 20 mei)

Geluksdag: donderdag de 13e

Steenbok regeert alle zaken van geluk en overvloed in je leven. Grijp dus de kansen en doorgroeimogelijkheden! Het laatste kwartier van de Maan staat in het teken van loslaten. Dit heeft vaak een negatieve connotatie, maar dat hoeft niet zo te zijn. Concentreer u in plaats daarvan op datgene waarvoor u de ruimte creëert en geloof in de geweldige ervaring die op u afkomt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Geluksdag: vrijdag de 14e

Saturnus in Vissen geeft diepte en betekenis aan je professionele leven. Saturnus staat meestal bekend om zijn grenzen, maar het doel van Saturnus in Vissen is eenheid, niet verdeeldheid. Saturnus in Vissen is karmisch uitgelijnd met de Noordelijke Maans knoop in Stier, waardoor je een beter begrip krijgt van je carrièreambities. Er komt goed nieuws aan, of het nu gaat om een ​​nieuwe baan, een bonus of een herstructurering.

Geluksdag: maandag 24 april

Vissen heerst over het 9e huis en daar wordt het geluk geregeld. Wanneer Saturnus dit waterteken binnengaat, wordt u opgeroepen om actie te ondernemen en uw dromen waar te maken. Saturnus in Vissen conjunct Zon in Stier brengt deze maand precies dat. je begint vooruitgang te boeken. Het geeft je een heerlijk gevoel dat iets waar je altijd van hebt gedroomd is uitgekomen.

leeuw (23 juli – 22 augustus)

Geluksdag: donderdag 20 april

Ram-energie regeert de overvloed van je leven. Zonsverduisteringen die nieuwe manen brengen, komen voor in dit sterrenbeeld. Je zult een schokgolf van geluk in je leven voelen. De Nieuwe Maan staat voor de tweede keer in korte tijd in Ram, dus probeer het nieuwe te omarmen in plaats van vast te houden aan het oude.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Geluksdag: maandag 3 april

Mercurius is de planeet van communicatie en denken. Terwijl hij overgaat in aardse en rationele Stier, activeert hij de problemen rond je 9e huis. Je 9e huis houdt zich bezig met gevoelens van geluk en overvloed. Voor u betekent dit dat u kunt rekenen op kansen en kansen om weloverwogen risico’s te nemen. Ze zijn stabiel en gebaseerd op uiteindelijk succes. Zelfvertrouwen kan soms moeilijk zijn, maar deze maand is gegarandeerd genoeg om je op weg te helpen.

Weegschaal (23 september-22 oktober)

Geluksdag: dinsdag 11 april

Venus is de planeet van de liefde, maar het is ook de planeet van financiën en onroerend goed. Je zult deze invloed voelen als je leven begint uit te breiden terwijl Venus naar Tweelingen gaat. Gemini-energie heerst over overvloed. Dat betekent dat je elk gebied van je leven dat is gestagneerd, moet uitbreiden. Je ziet niets dan kansen deze maand, aangezien deze energie je hartelijk verwelkomt. Welke je kiest, is aan jou, maar niets kiezen is de enige verkeerde manier.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Geluksdag: donderdag 27 april

Een wassende maan is een moment waarop het universum je naar je dromen en doelen leidt. Deze maan staat in Leeuw, wat betekent dat het ook je carrière en professionele traject zal beïnvloeden. Laat eventuele twijfels je in de weg zitten. Het is tijd om je dromen waar te maken. Geloof me, teruggaan is geen optie meer.

 

Boogschutter (22 november – 21 december)

Geluksdag: donderdag 20 april

De nieuwe maan in Ram veroorzaakt niet alleen een zonsverduistering, maar verlicht ook het 5e huis. Dit is het huis van vreugde, creativiteit en zelfexpressie. Het is tijd om te onthouden dat dit leven over vreugde gaat, niet over chaos en gebrek. Je kunt niet ten volle leven als je je nog steeds vastklampt aan deze achterhaalde overtuigingen. Moge deze eclips alle twijfels uitwissen en de nieuwe maan je aan de vooravond van een nieuw begin zetten. Hoe moeilijk het ook is om het oude hoofdstuk te verlaten, stap in het nieuwe hoofdstuk.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Geluksdag: donderdag 6 april

De Volle Maan in Weegschaal activeert onderwerpen die verband houden met uw carrière, werk of professionele vooruitgang. De Volle Maan maakt alle dingen vruchtbaar, dus kijk eens terug naar andere Weegschaal manen/vrouwen, zoals vorig jaar te zien wat er sindsdien is gebeurd. Gebruik deze kans om te genieten van uw successen en u te concentreren op verdere groei. Als je onvermoeibaar hebt gewerkt om je doelen te bereiken, is dit ook je kans om kalmte en balans te omarmen als de belangrijkste ingrediënten voor je succes.

 

Waterman (20 januari – 18 februari)

Geluksdag: donderdag 6 april

De Volle Maan in Weegschaal activeert alle dingen die te maken hebben met jouw geluk, overvloed en expansie. Tegen die tijd ben je klaar om nog een risico te nemen, want de Volle Maan zal iets voortbrengen. Het verhoogt niet alleen de balans, maar leidt ook tot levensvreugde. Reizen is net zo goed als een nieuw leven voelen. Het gaat erom te begrijpen wat je gelukkig maakt en maak daar gebruik van.

 

Vissen (19 februari – 20 maart)

Geluksdag: donderdag 20 april

De nieuwe maan in Ram veroorzaakt een zonsverduistering, maar verlicht ook het huis van waarde. Het kan je helpen je te concentreren op wie/wat voor jou het belangrijkst is. Het zal ook een positieve invloed op je financiën hebben. Deze nieuwe financiële start staat voor iets verbazingwekkends en onverwachts, want je wordt aangemoedigd te profiteren van de groei waarvoor je hard gewerkt hebt. Onthoud dat iedereen alleen succes ziet en niet het pad dat je moest bewandelen om het te bereiken.